MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son Çıkış 4. bölümüyle nefes kesti

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Son Çıkış 4. bölümü 29 Ağustos Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Nefes kesen sahneleriyle izleyicilerini ekrana bağlayan Son Çıkış son bölümünde Serkan'ı korumak isteyen Kenan tutuklandı. Son Çıkış 4. bölümünde yaşananlara dair detaylar, haberimizde!

Ekranlara yeni bir soluk getiren Son Çıkış 4. bölümü yine heyecan dozu yüksek ve hüzünlü sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizileri arasına katılan, genç kadrosu ve farklı konusuyla ilgi odağı olan Son Çıkış 4. bölümde Serkan'ın karanlık işlere bulaşması, Kenan'ın başını belaya soktu. Kenan, arkadaşını korumak için suçu üstlendi ve tutuklandı. Kadrosunda; Dolunay Soysert, Tolga Güleç, Furkan Palalı, Orçun K. Kaygusuz ve Deniz Barut gibi isimlerin yer aldığı iddialı dizi Son Çıkış 4. bölümüyle 29 Ağustos Cumartesi TRT 1'de ekrana geldi.

SON ÇIKIŞ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Son Çıkış son bölümünde; Zeynep, Müjgan'ın hastane masraflarıyla nasıl başa çıkacağını düşünürken Kenan ve Cesur varlığını hissettirdi. Son yaşananlardan sonra Zeynep ve Kenan, Cesur'dan bir şey istemiyorlardı. Kenan ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Jülide, Engin'in ölümünden sonra yalnızca yasını tutmadı ve kızların götürüldüğü eve baskın düzenledi. Evin güvenliğinden sorumlu olan Cesur, Jülide'ye yardım etti. Bu kurtarma operasyonundan sonra Lostra ve Çiçekçinin gündeminde kızları kimin kaçırdığı vardı. Lostra işlerine burnunu sokan kişiyi araştırmaya başlayınca Jülide ve Cesur için de tehlike çanları çalmaya başladı. Son Çıkış 4. bölümünde Yusuf ve Nilüfer cephesinde de olumlu gelişmeler yaşandı. İkili, gençler için açılacak spor salonuyla ilgili son hazırlıkları yaparken aralarındaki buzlar da erimeye başladı. Bu arada Yahya, babası tarafından evden kovulur ve arsada kalmaya başladı. Bunu öğrenen Yusuf, Yahya'yı evinde misafir etti. Kevser, Camcı, Bino, Özlem, Meral ve Serkan hep birlikte alış veriş merkezine gittiler. Eğlenmek için gittikleri yerde başları yine belaya girdi. Müjgan'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken hastane ve ilaç masrafları Zeynep'in tek başına üstesinden gelemeyeceği kadar büyümeye başladı. Kenan Zeynep'ten habersiz arabasını sattı. Parayı Zeynep'e verecekti. Serkan, Halit'ten aldıklarıyla torba tutarken Kenan'a yakalandı. Kenan, Serkan'a nasıl böyle işlere bulaşırsın diye hesap sorarken polis suçüstü yaptı. Kenan suçu üstlendi ve tutuklandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler