MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Songül Karlı, Esra Erol'a rakip oldu

İzdivaç programlarının başarılı ismi Esra Erol'u kendi kanalında çalışmaya ikna edemeyen Acun Ilıcalı, Songül Karlı ile anlaştı. Songül Karlı; Esra Erol, Seda Sayan, Zuhal Topal gibi izdivaç programı sunmaya başladı.

Daha önce Esra Erol'a kendi kanalında iş teklifinde bulunan Acun Ilıcalı, kanalının gündüz kuşağını hareketlendirmek için Songül Karlı ile el sıkıştı. Kariyerine türkücü olarak başlayan ancak sonrasında sunuculuğa adım atan Songül Karlı; Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan gibi izdivaç programı sunmaya başladı. Songül Karlı uzun yıllar Uğur Arslan ile birlikte Fox TV'de "Su Gibi" adlı evlilik programını sunmuştu. Songül Karlı'nın izdivaç programı, 11 Ocak Pazartesi günü itibariyle saat 12.30'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı.

ESRA EROL TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEMİŞTİ

İzdivaç programı denildiğinde ilk akla gelen, dokuz sezondur izdivaç programu sunan ve bu alanda ilk olan Esra Erol oluyor. Bu nedenle Acun Ilıcalı da evlilik programı fenomeninin ilk temsilcisi Esra Erol'un izdivaç programını Fox TV'den TV8'e transfer etmek istemiş, ancak bu transfer gerçekleşmemişti, ünlü sunucu Tv8 yerine ciddi bir ücret karşılığında eski kanalı Atv'ye dönmüştü. Esra Erol'un yerine gelen Songül Karlı'nın performansı şimdiden merak konusu.

SADECE İZDİVAÇ OLMAYACAK

Esra Erol başta olmak üzere pek çok izdivaç programına rakip olacak yapımın konsepti diğerlerine göre daha geniş olacak. Sevdiğine kavuşmak isteyenler, şifa bekleyenler, "aldatıldım" diyenler, işsizlik çekenler, maddi zorlukları aşıp okumak isteyenlerin de programın konusu olacağı söyleniyor.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

15 Eylül 1973 doğumlu olan Songül Karlı, Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon sunucusudur. 1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına giren Songül Karlı, 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi olmuştur. Bugüne kadar 10 albüm piyasaya süren sanatçı, müzik yaşamına ara verdikten sonra sunuculuğa başlamıştır. 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında kendi adını taşıyan program ile izleyici karşısına çıkan Songül Karlı, son olarak Uğur Arslan ile birlikte izdivaç programı sunmuştur.2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Esra Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucunun bu evlilikten iki erkek çocuğu var.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler