MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 14. bölümde Serdar Komutan yaralandı

Samanyolu Tv'nin heyecan dozu yüksek dizisi Sungurlar 14. bölümüyle ekrana geldi. Her hafta ilgiyle izlenen Sungurlar 14. bölümde Serdar Komutan Şivan ve adamlarının düzenlediği saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu. Diğer yandan Naza Serdar'ı buldu.

Samanyolu Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Sungurlar son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları ekrana taşıyan Sungurlar 14. bölümde yeni gelişmeler dizideki heyecanı arttırdı. Seyirci bu bölümde de yaşanacak gerilim ile ekrana kitlendi. Ekip 1'in başı dertten kurtulmadı. Şivan ve adamlarının düzenlediği saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serdar Komutan için tehlike sona ermedi. Şahmaran, yeni tuzaklarıyla Serdar Komutan'ı alt etmeyi amaçladı. Reyting rekorları kıran dizi Sungurlar 14. bölümü 24 Ocak akşamı ekrana geldi.

Sungurlar son bölümde Serdar Komutan, Şivan ve adamlarının düzenlediği saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu ancak Serdar Komutan için asıl tehlike Şahmaran'ın yeni tuzağı oldu. Bu sırada Maya, mahkemede Şahmaran'la ilgili bilgiler verdi. Örgütün elinden kaçmaya çalışan Naza ise Serdar'ı buldu. Ancak onu takip eden keskin nişancı Serdar'ı hedef aldı ve tam onu vuracakken Naza, Serdar'ın önüne atladı. Sungurlar 14. bölümde acilen hastaneye kaldırılan Naza'yla ilgili kötü haberi doktor verdi. Naza bu yaralanmadan sağ çıkamadı. Sungurlar adeta yıkıldı. Öfkeyle dolan Serdar, Naza'nın intikamını almak için harekete geçerken bu kez Meryem'in deşifre olduğunu ve öldürüleceği bilgisini aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler