MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 19. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı

Samanyolu Tv'nin aksiyon dolu dizisi Sungurlar son bölümüyle yine yürekleri ağızlara getirdi. Sungurlar 19. bölümde Türkiye'nin farklı noktalarındaki örgüt üyeleri aldıkları eylem emirleriyle harekete geçmeye başladı. Öte yandan Serdar'a ihanet etmek istemeyen Naza ise zor bir karar vermek zorunda kaldı.

Sungurlar Timi'nin maceraları devam etti. Nefesleri kesen sahneleriyle izleyicileri her hafta ekran başına toplamayı başaran Sungurlar, 19. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Merakla beklenen Sungurlar son bölümünde Şahmaran'ın yakalanmasının ardından gerilim iyice tırmandı ve örgüt yeni hamleler yaparak Türkiye içerisinde karışılık çıkarmaya çalıştı. Diğer yandan Naza ise çok önemli bir karar vermek zorunda kaldı. Sungurlar 19. bölüm 28 Şubat akşamı Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

SUNGURLAR 19. BÖLÜM ÖZETİ

Sungurlar son bölümde Şahmaran'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesi büyük bir iç savaş tehlikesine yol açtı. Türkiye'nin farklı noktalarındaki örgüt üyeleri aldıkları eylem emirleriyle harekete geçmeye başladı. Serdar, örgüt üyelerinin yuvalandığı yeri tespit ettiancak bu sırada terör örgütünün içine sızan ve deşifre olan Celil için ölüm kararı verildiği haberi ulaştı.

Diğer bir yanda ortaya çıkan Güven adındaki örgüt üyesi Sungurlar'ı içten çökertmek için Naza'yı kullanmaya çalıştı. Sungurlar 19. bölümde Güven, Naza'yı geçmişindeki bir olayla tehdit ederek onun, eski istihbarat birimine dönmesini istedi. Serdar'a ihanet etmek istemeyen Naza ise zor bir karar vermek zorunda kaldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler