MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 27. bölümde korkunç patlama

Sungurlar 27. bölümü ile yine nefesleri kesti. Aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Sungurlar son bölümünde büyük patlama sonucunda subaylar ölürken Serdar kaçırıldı.

Özel bir timin yaşadığı zorlukları ve olayları konu edinene Sungurlar 25. bölümü ile STV ve Küre Tv ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam etti. Ortadoğu'da yaşanan kavgayı ve Türkiye'yi sinsice bölmeyi amaçlayan terör örgütlerine karşı yapılan zorlu mücadeleyi ekrana taşıyan Sungurlar 25. bölümünde izleyiciler iddialı sahnelerle bir kez daha karşı karşıya gelecek. Dizinin yeni bölümünde Güven ve Kasım, Serdar'ın da katıldığı bu toplantıya saldırı düzenledi. Subaylar öldü, Serdar ise kaçırıldı. Aksiyon'un bir an eksik olmadığı dizi soluksuz izlenecek sahneleriyle Sungurlar son bölümü dün akşam saat 20.00'de Samanyolu ekranlarındaydı.

SUNGURLAR 25. BÖLÜM ÖZETi

Güven, diğer Sungurlar'ı yok etmek için peşlerine düşerken Kasım, tehlike olarak gördüğü bir grup mülteciyi yakarak öldürmeye çalıştı. Yaşanan katliamı durdurmak isteyen Serdar, içine düştüğü bu tuzaktan kurtulmak için sürpriz bir isme ulaşmak zorundaydı.

Sungur 25. bölümündeBombaya bağlı halde olan Naza, ölümün eşiğindedir. Zaman hızla tükenmekteyken Sungurlar, bombayı durdurabilecek tek kişi olan Alex'i yakalar. Ancak Memiş'in kaçmaya çalışan Alex'i vurmasıyla işler karıştı.

Bölgedeki nükleer bomba tehlikesi karargahı da harekete geçirdi ve bir toplantı düzenledi. Güven ve Kasım, Serdar'ın da katıldığı bu toplantıya saldırı düzenledi. Subaylar öldü, Serdar ise kaçırıldı. Güven, diğer Sungurlar'ı yok etmek için peşlerine düşerken Kasım, tehlike olarak gördüğü bir gurup mülteciyi yakarak öldürmeye çalıştı. Yaşanan katliamı durdurmak isteyen Serdar, içine düştüğü bu tuzaktan kurtulmak için sürpriz bir isme ulaşmak zorundaydı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler