MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 26. bölümü yayınlandı

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizisi Sungurlar 26. bölümü ile ekran karşısına çıktı. Sungurlar 26. bölümde tim nükleer bombayı ele geçiren Güven'in köyüne baskı düzenledi ancak işler bekledikleri gibi gitmedi.

Aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri her hafta ekran başına kitleyen Sungurlar 26. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Heyecanlı anların yaşandığı dizinin son bölümünde tim, nükleer bombayı ele geçiren Güven'i yakalamak için çalıştı ancak bu hamlelerinde de Sungurla beklemedikleri durumlarla karşılaştı. Sungurlar 26. bölümü 18 Nisan Cumartesi saat 20.50'da Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

SUNGURLAR 26. BÖLÜM ÖZETİ

Sungurlar'da Naza ağır cezaya çarptırılıyor. Güven'in nükleer bombayı ele geçirmesi yaşanabilecek büyük bir felaket tehlikesini de beraberinde getirdi. Çaresiz kalan Sungurlar, Güven'in köyüne baskın yapsa da onu bulamadı. Bütün bu yaşananların sorumlusu olarak görülen Naza, çok ağır bir cezaya çarptırıldı ve Albay tarafından Sungurlardan atıldı. Bu cezanın şokunu yaşayan Naza, diğer bir yandan da oğlu Volkan'ı kurtarmaya çalıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler