MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar son bölümü ekranlara damgasını vurdu

Sungurlar 5. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı. Son bölümde Suriyeli örgüt, Türkiye'yi de savaşın içerisine çekmek için elinden geleni yaptı ancak hesaba katmadıkları bir isim vardı.

Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Sungurlar 5. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümünden itibaren reytinglerde zirve yarışında olan Sungurlar son bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizinin bu bölümünde Serdar ve Doktor bomba yüklü bir araçta elleri kolları bağlı şekilde bekledi. Saat 20.30'da Samanyolu Tv'de ekrana gelen Sungurlar 5. bölümde heyecan dozu her dakika yüksek oldu.

Sungurlar son bölümde Suriye'deki örgüt Süleyman Şah Karakolu'na büyük bir saldırı yapmaya hazırlandı. Bu hazırlığın ardında ise Yavuz yer almaktaydı. Türkiye'yi de savaşın içerisine çekmek için son hamlesini yaptı ancak Albay'ın devreye girmesi Yavuz'un planlarını sekteye uğrattı. Albay savaş uçaklarını harekete geçirdi ve bomba yüklü araçları imha ettirmek için talimat verdi. Bu hamle başarılı olmak zorundaydı çünkü eğer olmazsa bomba yüklü araçlar karakolu havaya uçuracaktı. Bomba yüklü araçta rehin alınan Serdar ve Doktor karakolu kurtarmak için gözlerini kararttılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler