MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 9. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Sungurlar son bölümüyle her hafta olduğu gibi izleyicileri koltuklarına çiviledi. Sungurlar 9. bölümde tim örgüt tarafından kaçırılan Maya'yı kurtarmak için harekete geçti. Dizinin bu bölümünde de aksiyon hiç eksik olmadı.

Baştollerinde Mert Kılıç ve Bora Karakul'un yer aldığı Sungurlar 9. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Ortadoğu'da yaşanan kavgayı ve Türkiye'yi sinsice bölmeyi amaçlayan terör örgütlerine karşı yapılan zorlu mücadeleyi ekrana taşıyan Samanyolu Tv'nin iddialı yapımlarından Sungurlar dizisi son bölümüyle bir kez daha izleyenleri koltuklarına kitledi. Aksiyon dolu sahneleri ve dikkat çeken konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanan dizide yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Sungurlar 9. bölümü 20 Aralık akşamı 20.50'de Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

Sungurlar son bölümde planlanan saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi Maya'dır ancak Maya örgütün eline geçti. Maya'nın başına gelenler Sungurlar'da büyük bir paniğe neden oldu. Tim şimdi daha da dikkatli olmak zorundaydı. Diğer taraftan örgüt ise Maya'yı öldürmeyi düşündü.

Sungurlar 9. bölümde Ayasofya saldırısı hakkında yaşanan gelişmeler sonucunda Albay, bombacıların Türkiye'ye girmeye çalıştığı bilgisini aldı ve ülke topraklarına bombacıların girmesinden önce harekete geçildi. Bombacılar Suriye'de etkisiz hale getirilmeliydi. Operasyona başlayan Sungurlar Timi, Suriye'de ihanete uğradı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler