MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar son bölümde korkunç plan

Samanyolu Tv ekranlarında yayınlanan Sungurlar 28. bölümü nefes kesen sahneleri ile ekrana geldi. Aksiyon dozu bir hayli yüksek olan Sungurlar son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

STV ekranının sevilen dizisi Sungurlar son bölümü bomba gibi sahneleriyle ekrana geldi. Ortadoğu'da yaşanan kavga ve Türkiye'yi sinsice bölmeyi amaçlayan terör örgütlerine karşı yapılan mücadelenin anlatıldığı dizi 2 Mayıs Cumartesi günü Samanyolu Tv'de yayınlandı. Başrollerinde Mert Kılıç, Bora Karakul, Merve Anlağan, Mehmet Küçük, Onur Emre Teber ve Yıldız Güngörrol aldığı Sungurlar 28. bölümü ile de reytingleri epey zorladı.

SUNGURLAR 28. BÖLÜM ÖZETİ

Şehit düşen Albay'ın son arzusunu yerine getirmek için Suriye'den çıkmaya çalışan Sungurlar, Kasım ve Güven'in adamları tarafından tuzağa düşürüldü. Büyük bir çatışmanın ortasında kalan Serdar, ağır bir şekilde yaralanır. Güven'in zehirlediği Meryem ise ölümle burun burunaydı. Tek başına saldırıya geçen Celil bir ihanete uğrar ve Kasım'ın eline düştü. Oğlunun intikamını almak isteyen Kasım, Celil'i diri diri toprağa gömdü. İyice kapana kısılan Sungurlar'ın tek şansı Naza'dan gelecek yardım olurken Albay'ın tabutuna bomba yerleştirildiği haberi yeni bir paniğe yol açtı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler