MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar son bölümü nefesleri kesti

Sungurlar son bölümünde yine bol entrika vardı. 23 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan Sungurlar 31. bölümünde Kasım, Sungurlar'ın bulunduğu barakayı havaya uçurdu.

Samanyolu Tv'nin yüksek reyting rekortmeni dizilerinden Sungurlar 31. bölümüyle izleyicisilerinin karşısına çıktı. Her hafta Cumartesi akşamı ekranlara gelen dizide olacaklar büyük bir merak konusuydu. Sungurlar son bölümünde izleyicileri yine sürpriz gelişmeler bekliyordu. Başrollerinde Mert Kılıç, Bora Karakul, Merve Anlağan, Mehmet Küçük, Onur Emre Teber ve Yıldız Güngör'ün rol aldığı Sungurlar 31. bölümü nefes kesen sahneleriyle 23 Mayıs Cumartesi akşamı Samanyolu Tv'de saat 20.50'de izleyicilerle buluştu.

SUNGURLAR 31. BÖLÜM ÖZETİ

Sungurlar 31. bölümünde Kasım'ın yeni oyunlarıyla baş etmeye çalışan ekip maceralara atıldı. Serdar ise yine ekibine yeni katılan arkadaşı için hareket etti ve çatışmaya girişti Serdar ve Celil Suriye'de kapana kısılmalarına rağmen Kasım'ın adamlarından kurtulmayı başardı. Sungurlar'ı karıştırmak isteyen Topal ise Serdar'a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığı gerçeğini anlatmaya karar verdi. Öte yandan Serdar'ın gerçekleri öğrenmesinden korkan Meryem ise şoka girmişti. Sungurlar'daki bu gerilimi fırsat bilen Kasım ise Sungurlar'ın bulunduğu barakayı havaya uçurdu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler