MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar yeni sezon ilk bölümüyle nefes kesti

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden Sungurlar yeni sezon açılısını 35. bölümüyle yaptı. Samanyolu Tv'nin sevilen dizilerinden Sungurlar son bölümde büyük bir hırsla dolan Naza için artık intikam alma zamanı gelmişti.

Samanyolu Tv'nin yüksek reytingli dizilerinden Sungurlar yeni sezon ilk bölümüyle iddialı bir başlangıç yaptı. İlk sezonu yüksek reyting oranlarıyla geçen Sungurlar 2. sezon 35. bölümüyle yeniden izleyici karşısına geçti. Sungurlar, önce Bordo Bereli ardandan ise şehitlere vurgu yapan iki fragmanıyla bütün dikkatleri üzerine toplamıştı. Cumartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Sungurlar'ın ekrana gelen son bölümündeDüğününde ağır saldırıya uğrayan Naza, kendisine bu acıyı yaşatan ismin açıklandığı bir mektup aldı. Başrollerinde Mert Kılıç, Dilara Büyükbayraktar, Bora Karakul, Mehmet Küçük ve Merve Anlağan gibi oyuncuların yer aldığı Sungurlar son bölümüyle dün akşam Samanyolu Tv'deydi!

SUNGURLAR 35. BÖLÜM ÖZETİ

İzleyicilerin yeni bölümlerini merakla beklediği Sungurlar ikinci sezonu aksiyon dozı yüksek sahneleriyle açtı. Türkiye'de bir kaos oluşturmak için son kozunu oynamaya hazırlanan farklı bölgelerin liderleri, ülkelerin kaderlerinin belirlendiği bir toplantıda buluştu. Bu toplantıya sızmayı başaran Sungurlar, büyük operasyon için harekete geçti. Ancak harekete geçme planı daha büyük bir olayın yaşanmasını tetikler. Diğer bir yanda ekip içinde yaşanan ağır bir hesaplaşma da ilk kez gün yüzüne çıktı. Düğününde ağır saldırıya uğrayan Naza, bunun Meryem tarafından yapıldığını ima eden bir mektup aldı. Meryem'le ağır bir hesaplaşmaya hazırlanan Naza, Dilan'ın kaçırılması ve öldürülmesiyle öfkeden deliye döndü. Sungurlar son bölümünde; büyük bir hırsla dolan Naza için artık intikam alma zamanı gelmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler