MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacıları ve hayatları şaşırttı

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2016'nın başlamasına saatler kaldı. Aylarca sürecek olan mücadelenin ünlüleri kadar gönüllüleri de çok iddialı! Peki, Survivor 2016 Gönüllüer Takımı yarışmacıları kimler? İşte gönüllüler yarışmacıları ve hayatları!

Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığımı hem sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2016'nın yarışmacılarıyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor 2016'nın Ünlüler yarışmacılarının büyük bir kısmı açıklandıktan sonra "Gönüllüler" kadrosu da netleşti. Hem formatı hem de yarışmacılarıyla sık sık adından söz ettiren iddialı yarışma programı 7 Şubat'ta izleyicileriyle buluşacak. Peki, Survivor 2016'da kimler yarışacak? Survivor 2016'ya yarışacak Gönüllüler kimler? 11. sezonuyla ekrana gelecek olan Survivor'da yarışacak Ünlüler ve Gönüller kadrosu haberimizde!

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

İBRAHİM GİYDİRİR

26 yaşındaki Muay Thai dövüşçüsü İbrahim Giydirir, 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca kafes dövüşü ve kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazandı ve 3 kez kaybetti. Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası'nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı.

GİZEM MEMİÇ

6 Mayıs 1990'da Gaziantep'te dünyaya gelen Gizem Memiç, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencisidir. Türk model Memiç, 1 Nisan 2010'da Miss Turkey olarak seçilmiştir. Ayrıca güzel model ülkemizi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiştir. Gizem Memiç Miss Turkey 2010 ünvanının sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynamıştır.

EFECAN DİANZENZA

Annesi Türk olan Efecan Dianzenza, 14 Temmuz 1990 tarihinde Londra'da dünyaya gelmiştir. Efecan Dianzenza 3 yaşında ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve çocukluğunun büyük bir bölümünü İzmir Karşıyaka'da geçirdi. Efecan Dianzenza'nın futbola olan merakı ve becerisi 9 yaşında Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başlamasına vesile olmuştur. 14 yaşına kadar futbol hayatına burada devam eden Dianzenza, daha sonra Antalyaspor Kulübüne transfer oldu. 2010 senesinde Model of Models yarışmasında Türkiye birincisi olan Dianzenza, Endonezya'da düzenlenen Mister International yarışmasında ise dünya altıncısı olarak başarısını kanıtladı.

GİZEM KERİMOĞLU

30 Ekim 1988 yılında İstanbul'un Fatih ilçesi'nde dünyaya gelen Gizem Kerimoğlu eski bir futbolcudur. Uzun boyu ve düzgün fiziği ile dikkatleri çeken Gizem aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. 28 yaşında olan Gizem Kerimoğlu, Bulgar göçmeni bir ailenin iki çocuğundan birisidir. Kerimoğlu'nun bir de erkek kardeşi vardır. Oyunculuk tarafında Deniz Erdem'den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılının sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi'nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaktadır. 174 santimetre boyunda ve 58 kilogram ağırlığında olan Gizem Kerimoğlu, bu sezon Survivor 2016 Gönüllüler takımına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

NİHAL CANDAN

İşte Benim Stilim'den tanıdığımız Nihal Candan 1995 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Öğrenimini İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde sürdüren Candan, hal hal bileklik takmayı çok sevmektedir. 16 Ekim 2014 tarihindeki Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılan ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanan Nihal Candan, varlıklı bir ailenin kızı olup yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

ZAFER METE

8 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelen Zafer Mete, İstanbul'da yaşamaktadır. Yeditepe Üniversitesi'nden mezun olan Mete'nin kendisinden sonra iki kız kardeşi daha vardır. Zafer Mete'nin kız kardeşlerinin isimleri ise Yonca ve Yeliz'dir. Zafer Mete koyu bir Galatasaray taraftarıdır. Mete, Erenköy World Gym (B) takımında kaleci olarak forma giymiştir.

DAMLA CAN

Survivor 2016 Gönüllüler takımının en dikkat çeken isimlerinde olan Damla Can jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgileniyor. Damla Can; 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

SERKAY TÜTÜNCÜ

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'in Tire ilçesi'nde dünyaya gelen Serkay Tütüncü, amatör bir futbolcudur. Survivor 2016 Gönüllüler takımının iddialı isimleri arasında yer alan Serkay Tütüncü yakışıklılığı, fiziği ile dikkat çekiyor.

AYLİN ŞALLI

25 yaşında olan Aylin Şallı, dizi ve reklam oyunculuğu yapıyor. Aylin Şallı'nın oynadığı diziler arasında Kaderimin Yazıldığı Gün bulunuyor. Soyadından dolayı Ebru Şallı ile alakası var mı diye merak edilen Aylin Şallı'nın Ebru Şallı ile herhangi bir akrabalığı ya da aile bağı bulunmuyor. Aylin Şallı'nın göz rengi kahverengi, saç rengi kahverengi, boyu 1,78 santimetre, kilosu 55 kilogramdır.

SEMİH ÖZTÜRK

1991 yılında Bursa'da dünyaya gelen Semih Öztürk, daha önce yayınlanan Ütopya yarışmasındaki iddialı isimlerden birisidir. Ütopya'da ikinci olan ve sosyal medyada binlerce hayranı bulunan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi mezunudur. Gitar çalabilen Öztürk aynı zamanda şiir okumakta ve şiir okumayı çok sevdiğini söylemektedir. 24 yaşında olan Semih Öztürk 1.80 boyunda 80 kilodadır ve kahverengi gözlere sahiptir.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSUÜnlüler kadrosunda İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ezgi Avcı, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, ve Nagehan Karadere'nin ardından belli olan isimler; 2013 Miss Turkey üçüncü güzeli manken Ebru Öztürk, oyuncu Eda Akkaya ve milli dağcı Serkan Ercan oldu.

YILMAZ MORGÜL

Acun Ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabından Survivor 2016 yarışmacıları arasında yer alacağı kesinleşen ilk ismin Yılmaz Morgül olduğunu açıklamış, Türk Sanat Müziği sanatçının Survivor videosu büyük ses getirmişti. "Survivor'un morgülüyüm, hayatın formülüyüm" dediği videosuyla hem güldüren hem şaşırtan Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'daki performansı büyük birmerakla bekleniyor.

İBRAHİM YATTARA

Daha önce bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Pascal Nouma, Ahmet Dursun ve eski Galatasaraylı Ümit Karan'ı Survivor yarışmacısı olarak ekrana getiren Acun Ilıcalı, Survivor 2016 için de Trabzonspor'daki performansıyla dikkat çeken İbrahim Yattara'yı seçti. Böylece İbrahim Yattara, 11 sezondur devam eden Survivor'da 4. futbolcu oldu.

YUNUS GÜNCE

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak enerjik kişiliğiyle Survivor 2016'da dikkat çekmesi beklenen bir diğer isim de Yunus Günce oldu. Aslen Trabzonlu olan Yunus Günce 1972 doğumludur. DJ'lik kariyerine Number One TV'de başladıktan sonra TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol alan Yunus Günce, Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.

TUĞBA ÖZAY

Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu. Survivor'a katılacağı kesinleşen Tuğba Özay'ın yakınlarına "Açlığa daanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN

Survivor yeni sezonunda en çok dikkat çekmesi beklenen bir diğer isim güreşci ve boksör Çağan Atakan Arslan. Vücudu ve boksör oluşuyla yeni "Turabi" olarak gösterilen Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonudur.

EBRU ÖZTÜRK

Manken Ebru Öztürk, Tuncay Şanlı ve Bekir Öztürk ile yaşadığı ilişkilerle sık sık gündeme gelmiştir. Kariyerine modellikle devam eden Ebru Öztürk bir süre Fenerbahçe Voleybol Takımı'nda da forma giymiştir.

NAGİHAN KARADERE

Fenerbahçe'de yetişen ve sürat koşuları branşında yarışarak ülkemiz için gurur kaynağı olan Nagihan Karadere, 3-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre altında altın ve aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

EDA AKKAYA

Uzun yıllar jimnastik alanında çalışmalarını sürdüren Eda Akkaya, Kaçak, Zeyrek ile Çeyrek, Üç Arkadaş, Tut Sözünü, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı gibi dizilerin kadrosunda yer almıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler