MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016'da herkesi şoke eden karşılaşma

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Survivor 2016'nın ilk haftasında herkesi şaşırtan bir karşılaşma yaşandı. Survivor ödül oyununda yarışmanın en zayıf halkası görülen Yılmaz Morgül'ün Semih Öztürk'ü yenmesi şaşkınlık yarattı.

Tv 8 ekranlarını kasıp kavuran Survivor 2016 başlar başlamaz ses getirdi. Gerek ünlüler ve gönüllüler kadrosundaki ilginç isimleriyle gerekse formatıyla yıllardır reytingleri alt üst eden Survivor 2016'ının ikinci bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül ise un, yağ ve pirinçten oluşan gıda malzemesiydi. Survivor ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir mücadele vardı. İlk iki oyunu kaybederek hüsran yaşayan gönüllüler büyük bir hırsla yarışırken; yarışmaya başarılı bir giriş yapan ünlüler ödül oyununu da alabilmek için büyük bir çaba sarfettiler. Oyunda en dikkat çeken sahne ise Yılmaz Morgül ile Semih Öztürk karşılaşması oldu.

Survivor ödül oyunu yarışındaki eşleşmede Ütopya yarışmasıyla tanınan ve gönüllüler takımının en dikkat çeken ismi Semih Öztürk kendine rakip olarak Yılmaz Morgül'ü seçti. Puanı alacağından çok emin alan Semih Öztürk ve gönüllüler takımı şok bir sonuçla karşı karşıya kaldılar. Survivor 2016'ının en zayıf halkası olarak görülen Yılmaz Morgül geriden geldiği oyunu basket atışları ile alıp Semih Öztürk'ü ve gönüllüler takımını hüsrana uğrattı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışan isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU

Ünlüler kadrosunda ise; İbrahim Yattara, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Nagehan Karadere'nin ardından belli olan isimler; 2013 Miss Turkey üçüncü güzeli Ezgi Avcı, manken Ebru Öztürk, oyuncu Eda Akkaya ve Ütopya yarışmasıyla tanınan milli dağcı Serkan Ercan yarışıyor.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. İlk olarak Ütopya yarışmasıyla tanınan Semih Öztürk, yarışmanın fenomen isimlerinden biriydi. Diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelen Semih Öztürk, Ütopya'da finale kadar kaldı ancak birinciliği ve büyük para ödülünü Tuncay'a kaptırdı. Ütopya'da birinciliği son anda kaptıran Semih Öztürk'ün Survivor 2016 boyunca nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Survivor 2016 öncesinde yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde yedi çocuklu bir ailenin altıncı çocuğu olarak dünyaya geldi. Babaannesinin ud çalıp söylemesi ve babası İbrahim Bey'in usta bir tulum müzisyeni olması nedeniyle müzikle içiçe büyüdü. İlk sahne deneyimini 1988 Adana'da Divan Otel'inde assolist olarak yaşayan Yılmaz Morgül, "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında çıkardı. 1996 yılında çıkardığı ikinci albümünde Orhan Gencebay'ın "Dertler Benim Olsun", Cengizhan Altuntaş ve Mehmet Ilgın'ın "Ağlama Değmez Hayat"ını kendi tarzıyla yeniden seslendirdi. Zeki Müren'in unutulmaz filmlerinden biri olan "Bahçevan"ın aynı isimli şarkısını yeniden okudu."Elveda İstanbul" şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı haline gelen Yılmaz Morgül, 1997 yılında 32 ülkenin katıldığı Güney Pasifik Şarkı Yarışmasına "Uluslararası star"konumuyla katılıp "En İyi Yorumcu" ödülü aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler