MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016'da şampiyon kim olacak, büyük ödülü kim kazanacak?

Survivor'da artık büyük gün geldi, çattı. Yaklaşık 5 aylık soluksuz izlediğimiz Survivor macerası bugün ekrana gelecek final bölümüyle bu sezon bizlere veda edecek. En son Atakan, yarı finalde Damla'yı SMS'lerde geçerek finale yükseldi. Şimdi merak edilen konu ise Kıbrıs'ta bu akşam neler yaşanacağı...Survivor'da yarışmacıların kader anı yine hayranlarından gelecek olan SMS'ler olacak. Peki sizce

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 bu akşam canlı yayınlanacak bölümüyle Serkay ve Atakan'ın şampiyonluk mücadelesine sahne olacak. Kıbrıs Nuh'un Gemisi'nde yapılacak final mücadelesinde şampiyon olan isim aynı zamanda 500 bin TL'lik para ödülünün de sahibi olacak. Survivor'da ekrana gelen son bölümde Atakan finale çıkarken Damla da elendi. Yarı final adımını geçen Atakan'ın şimdiki rakibi ise Serkay Tütüncü. İkili Survivor 2016 şampiyonunun belirleneceği büyük final oylamasında karşı karşıya gelecek.> Bu akşam TV8'de ekrana gelecek Survivor 2016 finalinde sizce kim şampiyon olur?


YARI FİNALDE NELER OLDU?
Survivor'da yarı final akşamında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı yarışmacıları ve Acun Ilıcalı'yı hüzne boğdu. Gelen acı haberler Acun Ilıcalı finalisti açıkladıktan sonra programı erken bitirdi.

Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrası program kapanışında şu açıklamayı yaptı:
"Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, biz de reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler