MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 39. bölümde dokunulmazlık heyecanı

Survivor dokunulmazlık oyununun kazananı bu akşam belli olacak. Ekranların en çok izlenen programı Survivor 39. bölümünde birleşme öncesi son ada konseyi yapılacak ve dokunulmazlık oyunu oynanacak.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor'da kimin ismi yazıldı? gibi pek çok soru işaretinin yanıtu bu akşam yanıt bulacak. Survivor All Star heyecanı tam gaz devam ediyor. Yarışmanın bu bölümünde birleşme partisine gidilirken son ada konseyi ve son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak.

Dün geceki ödül oyunu ise oldukça çekişmeli dakikalara sahne oldu. Futbol maçı yapan Ünlüler ve Gönüllüler takımından kazanan taraf Gönüllüler oldu. Açlıkla mücadelenin her geçen gün daha da zor olduğu Survivor bu akşam saat 20.00'de Tv 8 ekranlarında yayınlanacak.

SURVİVOR 39. BÖLÜMDE OLACAKLAR

Survivor All Star'da bu hafta dokunulmazlık yarışmasını kim kazanacak? Survivor 39. bölümde Gönüllüler ve Ünlüleri çok zor dokunulmazlık yarışı bekliyor.Survivor All Star'da bu akşam yine çok önemli bir yarışma var: Dokunulmazlık yarışması. Birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunuda takımlar yarışmayı kazanmak için varını yokunu ortaya koyacaklar.

Survivor All Star'da geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı konseyde zorlu dakikalar yaşadı. Survivor gönüllüler konseyinde geçen hafta en fazla ismi yazılan yarışmacılar Hasan ve Bozok olmuş Özlem elenmişti. Survivor All Star'da bu hafta hangi takım dokunulmazlığı alacak? Konseyde kimlerin en çok ismi yazılacak?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler