MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölümde adaya Duygu Çetinkaya veda etti

Survivor son bölümde Duygu Çetinkaya yarışmaya veda eden isim oldu. Duygu Çetinkaya'nın Hilmicem ile SMS'e kaldığı anlarda izleyiciler heyecanla sonucu bekledi. Duygu Çetinkaya'nın elenmesinin ardından şaşkınlığını ve üzgünlüğünü gizleyemedi.

Türkiye'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Survivor, son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim sürekli yükseliyor. Yarışmacıların sadece birbirleriyle değil, zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldığı Survivor'da bu hafta kimin eleneceği belirlendi. Gönüllüler takımındaki yarışmacılar oylarını Duygu'nun gitmesi yönünde kullanmıştı. Bu hafta ada konseyinde SMS oyları sonucu en çok oy alan isim belirlendi. O kişi ise elenmesi yönünde bir kişinin ismini verdi.

Survivor All Star 'da Duygu'nun adının yazılmasının ardından SMS oylamasında en yüksek oyu alan kişi bir rakibinin adını verdi. Duygu ile birlikte bu kişi halk oylamasına sunulacaktı. Oylama sonunda Survivor All Star 'da elenen ilk isim belli oldu.

Turabi, halk oyunda birinci seçilince Duygu'nun karşısına Hilmicem'i çıkardı. SMS sonucu alınan oy sıralamasına göre daha az oy alan isim Duygu oldu. Duygu Çetinkaya bu sonuçla Survivor'a erken veda etti. Duygu hem Ünlüler, hem de Gönüllüler takımından bazı isimlerle sürekli sürtüşme halindeydi.

SMS SONUÇLARINA GÖRE SIRALAMA

1. Turabi

2. Hilmicem

4. Duygu

5. Sahra

6. Seda

7. Hasan

8. Özlem

9. Begüm

10. Nadya

11. Bozok

Survivor All Star'ın bu bölümünde ise gönüllüler adası iyice karıştı. Adadakiler Duygu'yla olan anlaşmazlıklarını iyiden iyiye belli etti. İki takım heyecanlı bir oyunla karşı karşıya geldi. Ödül oyununa göre kazanan takım iki kilo mercimek aldı. Oyunlarda ise Seda-Duygu tartışması gittikçe alevlendi. Akşamki ada konseyine göre Survivor'da kimin eleneceği belirlendi.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLER'İN OLDU

Survivor All Star 'ın son bölümünde kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler ile ünlüler arasında birebir güç gösterisine dayalı oyunda sonuç sürpriz oldu. Yarışı hep önde götüren gönüllüleri her defasında ünlüler bir adım geriden izledi. Son kulvarda ise yarış 9-9 berabere olunca 4'erli gruplar olarak iki takım çarpıştı. Survivor 'da dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler oldu.

Bu akşamki dokunulmazlık oyununu bu hafta ünlüler kazandı. Nefes kesen final mücedelesinde ünlüler, gönüllüleri 10-9 yendi. Gönüllüler kendi aralarında kişisel dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya yarıştı.

Ünlüler dün yapılan olta takımı hediyeli ödül oyunununu da 10-9 yenerek kazanmışlardı.

Ünlüler dün yapılan olta takımı hediyeli ödül oyununu 10-9 yenerek kazanmışlardı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi TV8 ekranlarında devam ediyor. Dün yapılan olat takımı ödülü kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Ünlüler takımı olta takımı oyununda 9-6 öne geçmesine rağmen gönüllüler oyunu bırakmayarak durumu eşitlediler. Ve son final oyununda ahmet dursun merve aydın ikilisi gönüllüler takımını yenerek olata takımını kazandılar.

BOZOK'UN DİSKALİFİYE ANI

Survivor All Star Ünlüler Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Fulya Keskin, Merve Oflaz ve Berna Canbeldek

Survivor All Star Gönüllüler Kadrosu

Hilmi Cem İntepe, Duygu Çetinkaya, Nadya Zagli, Hakan Hatipoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Begüm Yücetan, Taner Özdeş,Sahra Işık,Özlem Çalın,Seda Aktuğlu ve Turabi Çamkıran

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler