MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star birleşme partisinde Hadise var

Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına birleşme partisi öncesi Hadise sürprizi geldi. Birleşme partisinde "Yok Böyle Dans" yarışması yapılacak. Birleşme partisine şarkıları ve dansıyla Şarkıcı Hadise de eşlik edecek.

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarının merakla beklediği birleşme partisinde yarışmacıları büyük bir Hadise bekliyor. İnanılmaz bir prodüksiyon çalışması yapılan Survivor Birleşme partisi'nde dans yarışması yapılacak.

Acun Ilıcalı, birleşme partisine gelecek ismin Hadise olacağını açıkladı. Partide Hadise canlı performansla şarkılarını seslendirecek ve yarışmacılara özel konser verecek.

SURVİVOR'DA YOK BÖYLE DANS

Birleşme partisinde bir dönem Acun Ilıcalı'nın ekrana damga vuran yarışması Yok Böyle Dans yeniden canlandırılacak. Survivor yarışmacıları birer dansçı partnerle birlikte yarışmada performanslarını sergileyecek. Acun Medya'nın getirdiği Dominik Cumhuriyeti'nden özel dansçılar yarışmacılara eşlik edecek. Birleşme partisine özel yapılacak eğlence amaçlı Yok Böyle Dans yarışmasını kazanan yarışmacıyı da bir ödül bekliyor. Yarışmanın birincisini ise jüri belirleyecek. Survivor yarışmacısı Pascal Nouma da geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Yok Böyle Dans'ta yarışmıştı. Survivor yarışmacıları bir gece önceden partnerleriyle birlikte bu yarışmaya hazırlanacaklar.

HADİSE KİMDİR?

22 Ekim 1985'te doğan Hadise Açıkgöz, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.

hristina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé'den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler