MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star ekibi yola çıktı

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışmalarından Survivor yeni sezonu 22 Şubat'ta ekrana gelerek sevenleriyle buluşacak. TV 8'de ekrana gelecek olan Survivor, ekibiyle Nihat Doğan'sız yola çıktı. Sevilen yarışma programının tanıtım videosu yayınlandı.

Acun Ilıcalı'nın ekranda ilgi gören yarışmalarından Survivor bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gidiyor. Bu sezonda 10 senenin en iyi yarışmacılarının yer alacağı Survivor All Star'da geçen sezonlara damga vuran isimler yer alacak.

Yeni sezon için Survivor All-Star'da yarışacak isimler Pascal Nouma, Fulya Keskin, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Serenay Aktaş, Sahra Işık, Nadya Zagli, Özlem Çalın, Taner Özdeş, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Begüm Yücetan, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Merve Aydın, Berna Canbeldek oldu.

Survivor All Star yarışmacıları büyük maceraya koyuldu. Yarışmacılar ada öncesi selfie çekmeyi de ihmal etmedi.Dominik Cumhuriyet'inde yapılacak yarışmanın ilk takımının tanıtım filmi çekildi. Survivor All Star 22 Şubat'ta TV 8 ekranlarından sevenleriyle buluşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler