MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star final yapıyor

Survivor All Star'ın final yapacağı tarih belirlendi. Survivor All Star, ekran macerasına 2 Temmuz Perşembe günü veda edecek

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star büyük finale doğru yaklaşıyor. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği Survivor All Star final bölümü de Kıbrıs'ta çekilecek ve yarışmada son 10 yılın en iyisi belli olacak. Survivor'ın büyük finalinde 5 yarışmacı mücadele edecek. Sonunda ise finale kalan iki yarışmacı arasında kazanan halk oylamasıyla belli olacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Kaya Artemis Otel'de çekilecek olan büyük finaller için çalışmalar da başladı. Survivor All Star ise ekran macerasına 2 Temmuz Perşembe günü veda edecek. Survivor All Star'ın finalinde ise büyük sürprizler izleyecileri bekliyor.

SURVİVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNU ÖZETİ

Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Peki Survivor All Star'da ödül oyununu kim kazandı? Büyük çekişmenin yaşandığı Survivor All Star son bölümünde takımlar son derece hırslıydı. Survivor All Star'ın son bölümünde ekrana gelen ödül oyununda dengeleri Hakan ve Turabi'nin karşı karşıya geldiği an değiştirdi. Durum 7-6'yken, Turabi iki atışta da topları deliğe göndererek durumu 8-6 yaptı. Gönüllüler 8-6 öne geçti. Ünlüler'in aldığı asıl darbe ise Doğukan-Hilmicem karşılaşmasında yaşandı. Gönüllüler Ünlüleri 10-6 gibi ezici bir skorla mağlup etti.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 26 Mayıs ödül oyunu sonunda verilen ödül ise oldukça tatmin ediciydi. Çünkü kazanan takım mor odaya girip, Adana kebap, ardından baklava yiyecek ve sonrasında ise vizyona yeni girmiş bir filmi izleyecekti. Ödülü kazanan takım Gönüllüler olduğu için Mor Odaya girme hakkını da onlar kazandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler