MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star kurallarında büyük sürpriz

Survivor All Star son bölümünde Acun Ilıcalı gecenin sürprizini patlattı. Kuralların değiştiiği Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler artık aynı adada yaşayacak.

Survivor eleme geceleri artık çok daha farklı olacak. Bundan sonra dokunulmazlık kazanan yarışmacı da bir kişinin adını elenmek üzere verecek. Survivor elemesi artık 3 kişi üzerinden yapılacak. Survivor son dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı birleşmeye avantajlı girdi. Survivor elemesi artıl yeni kuralları ile farklı tarzlarda yapılacak.

Survivor All Star ada birleşmesi sürprizleriyle gelecek. Survivor birleşme partisiyle ilgili bilgi veren Acun Ilıcalı yeni kuralları da ilan etti. Survivor ada birleşmelerinde daha önce yarışmacılar bireysel olarak yarışıyordu. Ancak 2015 Survivor'da değişiklikler var. Adalar birleştikten sonra da ünlüler ve gönüllüler olarak takımlar var olmaya devam edecek. Aynı adada yaşayacak olan takımlar isterlerse aynı yerde yatabilecekler. Survivor'da dokunulmazlık oyununun birincisi olan kişi son 3 hafta dokunulmaz olacak ve Kıbrıs'a gitmeyi garantileyecek.

SURVİVOR'DA ALTIN KUPA SÜRPRİZİ

Survivor'da her hafta kişisel dokunulmazlığı alan kişi de artık bir ismi elenmek üzere verebilecek. Bundan sonra SMS birincisi bir aday, ada konseyi bir aday ve dokunulmazlığı kazanan bir aday çıkaracak. Bu üç kişi arasında SMS oylama sonucu en az olan elenecek. Survivor All Star'da şampiyon olan altından bir kupa alacak. Acun Ilıcalı kupayla ilgili olarak "10 yılın birinci olacak olan kişi için çok özel bir kupa yaptırdık. Bu kupa Kıbrıs'ta bir arkadaşımızın elinde olacak. Kim hak ediyorsa o kazansın' bilgisini verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler