MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star Şampiyonu Turabi 500 bin kazandı

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star Şampiyonu'nu 3 Temmuz akşamı belirledi. SMS sonuçları sonucunda Survivor All Star Şampiyonu seçilen Turabi Çamkıran, 500 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.

Sezon boyunca nefes kesen program Survivor All Star şampiyonu belli oldu! Turabi Çamkıran Survivor All Star'ı kazanarak şampiyonların şampiyonu oldu. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor All Star'ın kamera arkası görüntülerinin yayınlandığı programda izleyiciler eğlenceli anlar yaşadı. Yarışmacılar açlık mücadelesi vermediği için aralarındaki diyaloglar olumlu yönde oldu. Renkli bir akşam yaşatan ve geride kalan Survivor All Star'ın kamera arkasında yaşanananları da gözler önüne seren finalde Survivor All Star şampiyonu Turabi oldu. Turabi oyların çoğunu alırken, Merve Aydın ise ikincilikle yetindi.

SURVİVOR ALL STAR FİNALİ

Survivor 2015'te Merve Aydın ile amansız bir mücadeleye giren Turabi Çamkıran, son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu oldu. Survivor All Star şampiyonu Turabi, 500 bin TL'lik büyük ödülü kazandı. 4 aydan uzun süredir devam eden ve son 10 yıla damgasını vuran yarışmacıların mücade ettiği Survivor All Star yarışması final bölümüyle sona erdi. Milyonları ekrana kilitleyen, yayınlandığı günlerde reyting birincisi olan Survivor All Star, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yapılan canlı yayın final programıyla bitti. SMS oylamasında Merve Aydın'dan fazla oy alan Turabi Çamkıran Survivor All Star'ın birincisi oldu. Şampiyonluğu açıklanınca çok büyük sevinç yaşayan Turabi mutluluğunu ailesi ve Survivor'dan yakın arkadaşları Bozok, Hilmicem'le sarılarak paylaştı. Turabi geçen sene katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler'i de birinci olarak bitirmiş ve büyük ödülü kazanmıştı. Turabi bu sene de Survivor All Star'ı kazanarak çifte zafer yaşamış oldu. Turabi Çamkıran, 500 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler