MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almeda Abazi'nin Survivor All Star macerası sona erdi

Heyecan dolu anların yaşandığı Survivor All Star'a bu hafta veda eden isim Almeda Abazi oldu. Serenay, Almeda Abazi ve Merve arasında yapılan oylamada en az oyu alan Almeda Abazi, Survivor All Star macerasını tamamladı.

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Survivor All Star, son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Survivor All Star'da dokunulmazlığı kaybeden takım konseyde büyük bir stres yaşandı, yarışmacılar birer birer elenmeye başladı. Survivor All Star'ın bu bölümünde ünlüler takımında adaya veda edecek olan isim belirlendi. Almeda Abazi Survivor macerasına veda etti. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından adaya veda eden isim Seda olmuştu. Heyecan dolu konseyin sonucunda üç yarışmacı arasında en az oyu alanAlmeda Abazi haftanın elenen yarışmacısı oldu. İşteAlmeda Abazi'nin elendiği Survivor All Star'dan detaylar...

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler aralarından birini elemek için ada konseyinde toplandılar. Yapılan oylama sonucu Merve Oflaz ve Almeda 4 oy, Hakan ise 1 oy aldı. Böylece Merve ile Almede SMS'e kalan iki isim oldu.

Geçen haftaki birinciliği devam eden Serenay Almeda ve Merve'nin karşısına Berna'yı çıkardı. Bu hafta birinci olan Anıl'da Berna'nın ismini söyleyince, oylama 3 yarışmacı arasında yapıldı. Sms sonuçlarına göre en az oyu alan Almeda yarışmaya veda etti.

İşte sms oylaması sonuçları...

9) Almeda, 8) Merve Oflaz, 7) Pascal Nouma, 6) Hakan, 5) Berna, 4) Merve Aydın, 3) Serenay, 2) Doğukan, 1) Anıl

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Survivor All Star'da dokunulmazlık sembolü için de kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kıbrıs'taki büyük finale gitme yolunda büyük önem taşıyan bu ödülü kazanan taraf gönüllüler oldu. Gönüllüler ünlülere fark atarak dokunulmazlık sembolünü kazanmaya hak kazandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Begüm'ü yenen Berna'nın Sahra'ya söylediği sözler ortamı inanılmaz gerdi. Berna, Sahra'nın ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan Hakan'la da tartıştı. Kavgaya son noktayı sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı koydu. Yaşananlar nedeniyle Hakan'ın tansiyonu düştü ve bayıldı.

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Almeda Abazi, 13 Şubat 1992 tarihinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da dünyaya geldi.

2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır.Eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir.

Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. tv8 kanalında Murat Ceylan ile birlikte Para Bende programını sundu.

KONSEYDE NELER YAŞANDI?

Survivor All Star yarışmasının cumartesi yayınlanan bölümde Turabi Çamkıran ile Doğukan Manço arasında yaşanan gerilim dikkat çekti. Programın takipçileri Turabi'nin Doğukan'a yaptıklarının ardından diskalifiye edilmesini istedi ve konu Twitter'da trendtopic bile oldu. Ancak Acun Ilıcalı bu konuda açıklamada bulunarak iddialara cevap verdi.

ACUN ILICALI'NIN AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star son bölümüyle cumartesi akşamı ekrana gelecek. Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların gerginlikleri, ortamdan dolayı da iyice arttı. Fragmanın dikkat çeken detayı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.

Survivor'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi'nin klişeleşen 'aduket' hareketi ile gösterdi. Bu tavıra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan'a fırlattı ardından da üzerine yürüdü. Turabi'nin Doğukan'a kum atmasıyla ortam daha da gerildi.

İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Survivor'ın fragmanı izleyicileri ikiye böldü. Birçok kişi sosyal medyada #TurabiDiskalifiyeEdilsin hashtag'i ile mesajlar paylaştı.

Yorumlar üzerine Acun Ilıcalı Instagram hesabında '4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)' notunu paylaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler