MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor Sahra Ateş püskürdü

Survivor All Star 33. bölümde Gönüllüler ve Ünlüler arasında ödül oyunu mücadelesi gerçekleşti. Ödül kazanılması bile Gönüllüler adasındaki gerginliği azaltmadı. Yemek ödülünde Nadya'nın daha fazla yediğini iddia eden Sahra sinirlerine hakim olamadı.

Survivor All Star 33. bölümde Ödül Oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler ödülü kazanmasına rağmen adada gerginlik eksik olmadı. Kazanılan ödül yemeğini Nadya'nın fazla yediğini iddia eden Sahra'nın çıkardığı kavga Gönüllüler Adası'ndaki keyifleri de kaçırdı.

Survivor All Star son bölümünde ödülün öğle yemeği olduğu oyun, zorlu parkurları ile yarışmacıları epey zorladı. Günlerce yemek ödülü kazanamayan Ünlüler takımı oyunu kazanmayı çok istemelerine rağmen, Gönüllüler takımına mağlup oldu. Öğle yemeğini kazanan Gönüller takımında keyifle yenen yemeğin ardından Nadya ve Sahra arasında çıkan kavga soğuk rüzgarlar estirdi. Ödül oyununun ardından aralarında bir gerginlik yaşanan Sahra ve Nadya adada yüzleşti. Yarışmacılar bir araya toplantı ve herkes eteğindeki taşları döktü.

Yemek ödülünde Nadya'nın daha fazla yediğini iddia eden Sahra sinirlerine hakim olamadı. Nadya, Sahra ile konuşmak için Turabi'yi de yanına alarak Sahra'nın yanına gitti. Fazla yemek yediğini kabul etmeyen Nadya, Sahra'nın düşüncelerini değiştiremedi.

Sahra ve Nada'nın kavgalarının yanı sıra Merve Oflaz'ın adadan gönderilmesinden sonra Serenay Aktaş'ın zor anları damga vurdu. Merve Aydın ise Merve Oflaz'ın adadan ayrılmasının "İlahi adalette zaman aşımı yoktur tatlım" diyerek Serenay Aktaş'a göndermede bulundu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler