MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star yalanı ortaya çıktı

TV 8'in izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler aynı adada yaşıyor! Google Maps'ten elde edilen veriler de Survivor'un aynı adada çekildiğini kanıtlar nitelikte... Bir blog yazarının dayandırdığı bilgiye göre ünlüler ve gönüllülerin arasında sadece 760 metre uzaklık bulunuyor.

Yapımını ve sunumunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışması bu yıl da izlenme rekorları kırıyor.Son 10 yılın en iyilerinden oluşan All Star karması şampiyonluk için mücadele ediyor.. Survivor bu sene de Dominik'te çekiliyor.Daha önceden Survivor'un farklı adalarda çekildiği biliniyordu ancak Google Maps'ten elde edilen veriler Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler'in aynı adada, farklı plajlarda yarıştığını gösteriyor.

Blog yazarı Gurukafa'nın Bilgimanya'ya dayandırdığı habere göre Survivor All Star Dominik Cumhuriyeti'nin kuzeyinde diyebileceğimiz bir bölgeye denk geliyor. Google Map yada Google Earth uygulamasında 'Playa Conda Samana' diye aratırsanız fotoğrafta en solda gördüğünüz plaja ulaşırsınız. Google Earth ile bakınca Gönüllüler Adası ile Ünlüler Adası arasında ( A noktası ile C noktası arasında ) plajdan yürüme yolu ile yaklaşık 760 metre mesafe var. Google Earth ile bakınca Gönüllüler Adası ile Ünlüler Adası arasında ( A noktası ile C noktası arasında ) plajdan yürüme yolu ile yaklaşık 760 metre mesafe var.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler