MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star Yarışmacıları verdikleri kilolarla şaşırttı

Survivor All Star son bölümünde yarışmacıların bu güne kadar kaç kilo verdikleri belirlendi Kiloları ölçülen yarışmacılar arasında 20 kilo ile en fazla kilo veren Hasan'a çikolata hediye edildi. Kadın yarışmacıların kiloları ölçülmedi ama en çok kilo veren Hasa2ın seçtiği isim çikolata ile ödüllendirildi.

Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümünde adaların birleşme heyecanı vardı. Acun Ilıcalı yarışmacılara birleşme öncesi yeni kurallar ve birleşme partisi hakkında bilgiler verdi. Acun Ilıcalı'nın verdiği tek haber birleşme partisi değildi. Survivor All Star birincisi Altın kaplama Survivor All Star Kupasının sahibi olacak.

Survivor yeni kurallara göre; sembol oyunları 5 hafta daha oynanacak ve ardından sembol oyunu için final oyunu oynayacak.Sembolü olan herkes final oyununa katılacak ancak fazla sembolü olanlar oyunlarda daha avantajlı hale gelecek. Bu finali kazanan isim ise Kıbrıs'a doğrudan gitmeye hak kazanacak. Birleşme partisinde eğlenceli anların yaşanmasını sağlayacak yeni bir gelişme daha olacak. Birleşme partisinde "Yok Böyle Dans" yarışması yapılacak. Yarışmanın yanı sıra birleşme partisi için konuk olarak Hadise gelecek.

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM KAÇ KİLO VERDİ?

Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacıların bu güne kadar kaç kilo verdikleri de belirlendi Kiloları ölçülen yarışmacılar arasında 20 kilo ile en fazla kilo veren Hasan'a çikolata hediye edildi.

Survivor All Star'da kilo veren yarışmacıların eski ve yeni halleri herkesi şaşırttı..İşte Survivor'da en çok kilo veren yarışmacılar

Turabi:85'den 80'e %5
Hilmicem: 77'den 68,6'e %9
Hasan:107'den 87,3'e %18,4
Bozok: 90'dan 76,1'e %15,4
Doğukan: 76'dan 63,4'e %17,2
Anıl: 90'dan 80,9'a %10
Pascal: 97'den 83,3'e %14
Hakan: 96'dan 83,3'e %13

Vitrin


En Çok Aranan Haberler