MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'da Begüm'ün sözleri olay yarattı

Fenomen yarışma Survivor All Star son bölümüyle izleyiciyi ekran başına bağlamayı başardı. Salı akşamı ekrana gelen Survivor All Star ada konseyindeki Begüm'ün Turabi hakkında yaptığı konuşma olay oldu.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star son bölümüyle 24 Mart 'ta ekrana geldi. Merakla beklenen Survivor All Star 19. bölümde yarışmacıların kıyasıya mücadelesi her zaman olduğu gibi nefesleri kesti. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların gerginlikleri, ortamdan dolayı da iyice arttı.

Bunun yanında Survivor All Star'da dokunulmazlık sembolü için de kıyasıya bir mücadele yaşandı. Gönüller Takımı ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıktı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu.

Elenirse çok üzüleceğini anlatan Begüm, "Benim için erken olduğunu düşünüyorum. İsmim yazılırken methiyeler düzülmesi, kağıt yırtılıp atılması, doktorluk taslanması çok komik geliyor. 3-5 tane ezberlenmiş sözle, kamyon arkası lafıyla adam olunmuyor. Süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koyunca da süper kahraman olunmuyor. Çünkü kincilik, bencillik ve içten pazarlılık pek süper kahraman özellikleri değil. Survivor'a ne kadar iyi insanlar olduğumuzu göstermeye gelmedik. Ama burası bir yaşam savaşıysa insanlığımıza da ortaya koymalıyız' dedi.

Begüm'ün bu sözleri sırasında Doğukan Manço, takım arkadaşlarına 'of' derken, Turabi Begüm'ü tepki vermeden dinledi.

Daha sonra ada konseyi toplandı. Gönüllülerin en çok oy alan ismi Hilmicem oldu. Hilmicem, Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkardı. Gecenin sonunda oy oranlarına göre Seda Survivor'a veda eden isim olarak belirlendi.

SURVİVOR ANIL HASTANELİK OLDU

Survivor All Star'ın bu hafta ki son ödül oyununda Bozok'la karşı karşıya gelen Anıl, oyun sırasında düşerek ayağını burktu. Acılar içerisinde kalan Anıl'ın çığlıkları bütün yarışmacıları da korkuttu ve Anıl acilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Pazar akşamı Survivor All Star'da takımlar için büyük önem taşıyan dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık simgesini iki haftadır adalarına götüren gönüllüler takımı bu hafta da oyunu kazanarak büyük bir başarı yakalamaya çalıştı. Ünlüler takımı ise son zamanlarda güç kaybı yaşadıkları Survivor'da bu oyunu kazanarak yeni bir sayfa açmaya çalıştı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım bu hafta ünlüler oldu. 2 haftalık bir aradan sonra ünlüler derin bir nefes aldı.

Gönüllüler ise takımlarından bir isim yazmak zorunda kaldılar ancak ondan önce kişisel dokunulmazlık oyunu oynandı.Gönüller Takımı ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıktı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler