MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Survivor All Star'da kim elendi" sorusunun yanıtı Mynet'te

"Survivor All Star'da kim elendi?" sorusunun yanıtı Survivor All Star 61. bölümünde belli oldu. Survivor Sms oylamasından en az oranı alıp ayrılan isim Berna oldu.

Survivor All Star eleme gecesi bölümü nefesleri kesecek sahneleriyle izleyicileriyle buluştu. Gerginliğin tavan yaptığı Survivor All Star'ın 59. bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan Bozok, Hakan'a kafa attı. Son iki haftadır Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler için bu haftaki dokunulmazlık oyunu çok kritikti. 59. bölümüyle ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusunun üzerinde bir de "Bozok diskalifiye edilecek mi?" sorusu eklendi. Büyük çekişmesinin yaşandığı Survivor All Star dokunulmazlık oyununda agrasif tavırlarıyla dikkat çeken Bozok'un Hakan'a kafa atması gündeme bomba gibi düştü. Bozok'un bi oyunda Hakan'a yenilmesi sonrası yaptığı bu harekete Acun Ilıcalı'nın tepkisi sert oldu. Bu hafta itibari ile Survivor All Star oyunlarında Bozok olmayacak, Bozok bir hafta boyunca sadece oyunları izleyecek. Zaten sayısı azalan Gönüllüler için bu durum büyük bir dezavantaj oldu.

SURVİVOR ALL STAR'DA KİMİN İSMİ YAZILDI

Gergin geçen Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler oldu. 2 haftadır dokunulmazlık oyununu kazanmanın huzurunu yaşayan Ünlüler, bu kez iki gruba bölündü. Ünlüler takımında Hakan'ın başını çektiği Serenay ve Doğukan'ın olduğu grup, Berna ismini verirken, diğer grup Merve Aydın, Anıl ve Berna da Hakan'ın ismini verdi. Survivor All Star 59. bölümünde böylelikle Berna ve Hakan adaya veda etmeye en yakın ilk kişiler oldu. Survivor All Star'da kim elendi? Sms oylaması sonucu Survivor birincisi kim oldu? Survivor'a veda eden süpriz bir isim mi oldu? Tüm bu soruların yanıtı Survivor All Star 61. bölümünde yanıt buldu.

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?

Bu hafta Survivor'a veda edecek isim Ünlüler arasından oldu. Tv 8 ekranlarında haftanın 6 günü yayınlanan Survivor All Star'da seyircilerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı belli oldu. Berna, Anıl, Hakan ve Serenay'ın eleme adayı olduğu konseyde Merve Aydın haftanın birincisi seçildi.

Dokunulmazlık oyununun oynandığı hafta Ünlüler arasından iki isim söylenmişti: Berna ve Hakan ancak Survivor'un kuralları gereği Sms birincisi ve Dokunulmazlık oyunu sembol sahibi de bir isim verecekti. Bu yüzden hem sms birincisi Merve Aydın hem de dokunulmazlık sembolü sahibi Doğukan Manço birer isim söylemek durumunda kaldı.

MERVE AYDIN, SERENAY DEDİ

Haftanın birincisi seçilen Merve Aydın elenecek adayı söylerken şu ifadeleri kullandı: "Kardeşim dediğim 3 aydır her şeyimi paylaştığım biri var Anılcığım. Tabii ki Anıl'ı söylemek istemiyorum. Bana kalan tek bir isim kalıyor, Serenay." dedi.

Serenay ise: "Belki 21 yaşındayım ama ailemin en dipten nasıl yukarı çıktıklarını gördüm. Onlardan güçlü durmayı öğrendim. Onlar için Survivor All Star'da güçlü durup Kıbrıs'a gitmeyi çok istiyorum. Bakalım hakkımızda ne olacak?" diye konuştu.

Bireysel Dokunulmazlık sembolü sahip olan Doğukan da bir isim söyleyecekti. Ancak Doğukan'ın tercih edebileceği pek fazla seçenek yoktu. Bu yüzden Anıl ismini vermek zorunda kaldı. Böylece; Anıl, Berna, Hakan ve Serenay elenmek üzere SMS oylamasına tabi tutuldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler