MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'dan elenen isim Sahra oldu

"Survivor All Star'da kim elendi?" sorusunun yanıtı sahra oldu. Survivor sms oylaması ile adaya veda eden Sahra, gözyaşlarına boğuldu.

Merakla beklenen Survivor All Star eleme gecesi nefesleri kesti. 20 Mayıs akşamı ekrana gelen yarışmada Gönüllüler bu SMS oylaması ile 5 kişiye düştüler. Acun Ilıcalı'nın Survivor Gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarını açıklamasıyla birlikte "Survivor All Star'da kim elendi?" sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı 20 Mayıs Survivor SMS sonuçlarına göre haftanın birincisi Hasan olurken, SMS sıralaması sonuçlarına göre en az oyu alan Sahra adaya veda eden isim oldu.Sahra'nın ön planda olduğu son bölümde , SMS sıralamasını açıklamasıyla birlikte haftanın birincisi ortaya çıktı. Hasan geçen haftaki gibi Gönüllüler SMS sonuçlarına göre yine haftanın birincisi seçildi. Hasan "Survivor'ı yaşamaya geldim, biraz duygulandım." diyerek gözyaşı döktü. Hasan birinciliği için 'Ben Survivor'ın dost halini çok seviyorum, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

SMS sıralaması sonuçlarına göre haftanın birincisi olan Hasan'ın elenme ihtimali ortadan kalkmış oldu. Hasan kimin elenmesini istediğini "Aslında çok fazla seçenek yok. Turabi." diyerek beklenen ismi açıkladı. Turabi "Fazla seçenek yok. Hasan birinci olunca adımın çıkacağımdan emindim. Ödüller bizi birbirimize yaklaştardı" diyerek Hasan'ın onun adını vereceğini tahmin ettiğini açıkladı.

HİLMİ CEM, SAHRA DEDİ

Dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem sürpriz yapmadı. Begüm ya da Sahra'nın adını vermesi bekleniyordu. Hilmi Cem "üzülerek" diyerek Sahra 'nın adını elenmek üzere söyledi.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI ŞOK ETTİ

Bu hafta Gönüllüler'in sms sıralaması oldukça şaşırtıcıydı. Hilmi Cem ilk kez son sırada yer aldı. Herkes Bozok elenir gözüyle bakarken Survivor'a veda eden isim Sahra oldu. İşte Survivor All Star 'ın herkesi şaşkına çeviren SMS oylaması sıralaması;

6. Hilmi Cem

5. Begüm

4. Sahra

3. Bozok

2. Turabi

1. Hasan

SAHRA'NIN GÖZYAŞLARI

Adadan veda edecek ismin kendi olduğunu öğrenen Sahrai hıçkırıklarını tutamadı.'Normalda giden hisseder' diyen Sahra adının çıkmasını hiç beklemediğini söyledi. Sahra "Gideceğimi hiç düşünmüyordum. Benim hayallerim burda bitiyormuş. Hayırlısı buymuş duadan başka bir şey söyleyemiyorum şu anda." dedi.Sahra veda ederken özellikle Hasan'a sıkı sıkı sarıldı ve hıçkıra hıçkıra ağladı. Begüm ile vedalaşması ise bir hayli uzun sürdü.

SAHRA VE BERNA YAKINLAŞMASI

Survivor All Star'ın 19 Mayıs akşamı ekrana gelen bölümünde Berna'nın sinir krizi Sahra'yı derinden etkilemiş. Birbirlerinden adeta nefret eden yarışmacılar, geçen yıl yaşadıkları kavganın yüzleşmesini yapmışlardı. Sahra o sırada "Çok yaraladın beni orada. Çünkü ben seni çok sevmiştim belki de. Sen mesela ödülü kaybedip ağladın böyle elin ayağın boşaldı. O an gelip sarılacaktım sana mesela. Kendimi zor tuttum." demiş, ardından Berna ile Sahra birbirlerine sarılarak büyük sürprize imza atmışlardı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler