MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star büyük finali bugün yapılıyor

Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi mi, Merve Aydın mı? Yarışmanın fenomenlerinin merak ettiği 'Survivor All Star büyük finali ne zaman?' sorunun yanıtı ve Survivor finalinde yaşanacaklar haberimizde!

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star mücadelesinde artık son viraja girildi, adadan elenen diğer isimler büyük final için yola çıktı bile. Survivor All Star'ın finaline kalmadan önce elenen yarışmacılar Türkiye'den, adada kalan son isimler ise büyük finalde yarışmak için Dominik'ten Kıbrıs'a uçtu. Büyük final öncesi Kıbrıs'a giden Survivor All Star yarışmacıları birbirinden renki fotoğrafları sosyal medyadan da paylaşmayı ihmal etmedi. Peki, Tv 8 ekranlarını reytinglerde üst sıraya taşıyan Survivor All Star finali ne zaman? Sezon boyunca ekranlara damga vurmayı başaran Survivor All Star Kıbrıs finali 3 Temmuz Cuma günü Kaya Artemis Oteli'nde yapılacak.

FİNALE ÇIKAN SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI

2015 Survivor All Star birincisinin belli olacağı Kıbrıs Finali için heyecanlı bekleyiş başlarken, finale kalan 4 yarışmacı Merve Aydın , Turabi Çamkıran , Begüm Yücetan , Hilmicem İntepe oldu. Survivor All Star Kıbrıs finalinin kurallarında değişiklik olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, Kıbrıs'ta oyun oynanmayacağını açıklamıştı. TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Survivor Kıbrıs finalinden önce 3 yarışmacı için SMS oylaması yapılacak.

SURVİVOR'IN FİNALİ DEĞİŞİK OLACAK

Survivor All Star finalinin yeni kurallarına göre; son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star finali de epey farklı olacak, yarışmanın şampiyonunu belirlenmesi için 2 kez sms oylaması yapılacak. Her sene Kıbrıs'ta yapılan son final oyunu bu sene Survivor'da yapıldı. 30 Haziran akşamı ekrana gelen bölümde finale kesin olarak adını yazdırabilmek için Turabi ve Hilmicem karşı karşıya geldi, iki isimden galip çıkan isim ise Turabi oldu. Survivor All Star'ın geriye kalan 3 yarışmacısı; Hilmicem, Begüm ve Merve Aydın ise 1 Temmuz'da ekrana gelecek bölümde sms oylamasına çıkacak ve sms birincisi Turabi'nin karşısına çıkacak. Survivor All Star'ın birincisini ise 3 Temmuz akşamı ekrana gelecek bölümde halk tarafından sevilecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler