MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor ekibi ve Acun Ilıcalı'ya şok

Acun Ilıcalının reytingleri alt üst eden programı "Survivor" finali sonrası dönüş yolunda yarışmacılar ve Survivor ekibi büyük tehlike atlattı. Acun Ilıcalı başta olmak üzere TV 8 kanalının üst düzey yöneticilerini taşıyan uçak Kıbrıs uçağı acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Survivor ekibi büyük finalin ardından dönüş yolunda tehlike atlattı. Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin yer aldığı Ercan Havalimanı'ndan havalanan uçak, iniş takımlarının kapanmaması nedeniyle havalimanına geri dönmek zorunda kaldı. Survivor ekibinin yer aldığı uçak sorunsuz bir şekilde inse de yolcular bu dakikalarda büyük panik yaşadı. Survivor ekibi rotarlı da olsa Sabiha Gökçen Havalimanı'na sorunsuz ulaştı.Acun Ilıcalı ve Survivor yarışmacılarının içinde bulunduğu uçakta yaşananlara dair bilgilendirmeyi ise Duygu Çetinkaya ve Doğukan Manço anlattı. Duygu Çetinkaya "Biz uçağa bindik, kalkarken bir ses geldi. uçak yalpalayarak gitti, hidroliği patlamış o sırada. 5-6 dakika sonra döndük, panik olduk tabii" dedi.

ÇOK SERT İNDİK

Survivor Ünlüler takımında yer alan bir diğer isim Doğukan Manço ise şunları söyledi: "Çok şanslıyız verilmiş sadakamız varmış. Gerçekten çok şanslıyız. İniş takımlarının kapanmadığını öğrendik. İyi ki kapanmamış, kapansaydı inemeyecektik. Yakıtı tamamen boşalttılar inişten önce. Telefonumu çıkardım uçağın içini çekmeye başladım, kendimi çektim, bu son olursa diye. Sonra dedim ki iş galiba ciddi, rengim attı. Kamerayı tutarken ellerim titredi. İndiğimizde hayatın nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu fark ettik ama pilot çok iyi iş çıkardı. Paniği minimum seviyede tuttu. Hatta şimdi İstanbul'a inerken herkes korkmuştu, verilmiş sadakamız varmış. Bize çok soğukkanlılıkla şöyle söyledi panik yapılacak bir şey yok, iniş takımları kapanmıyor dedi. Hızlı irtifa kaybedip çok sert indik."

ACUN ILICALI KİMDİR?

29 Mayıs 1969'ta doğan Acun Ilıcalı, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibidir. 19 yaşında evlenen ünlü medya patronu, 4 kız çocuğu babasıdır. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapan Acun Ilıcalı, 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurmuştur. Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2014 yılında TV8 adlı kanalı satın almıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler