MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor elemede şok isim adaya veda etti

TV 8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Survivor All Star'da bu hafta elenen isim belli oldu. Gerilimin git gide arttığı Survivor All Star'da elenen isim Özlem Çalın oldu.

Survivor All Star'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı adalarından birini göndermek zorunda kaldılar. Yapılan ilk konseyde eşit oy alarak gitmesi için ismi yazılan isimler Hasan ve Bozok olmuştu. SMS oylamasında haftanın birincisi seçilen Hasan Yalnızoğlu, otomatik olarak elemenin dışında kaldı. Hasan, Bozok'un karşısına ise Turabi Çamkıran'ı çıkardı. Survivor All Star'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Nadya Zagli de, eleme dışında kalan Hasan'ın yerine bir isim söyleme hakkı elde etti. Nadya, üçüncü aday olarak Özlem Çalın'ı çıkardı.

Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Gönüllüler takımından Özlem Çalın oldu. Survivor SMS sıralamasına göre Özlem, Turabi ve Bozok'un gerisinde kaldı ve birleşme partisinden önce adaya veda eden isim oldu. Özlem Çalın'ın elenmesinin ardından gönüllüler takımı ünlüler takımı gibi 7 kişi kaldı.

ÖZLEM ÇALIN'DAN İLK AÇIKLAMA

Özlem adaya veda ettikten hemen sonra ada konseyinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi ve bu sonucu hiç beklemediğini belirtti. Adada sakin ve uyumlu tavırlarıyla dikkat çeken ve oyunlarda da başarısını her geçen gün arttıran Özlem Çalın, takıma katkı sağladığını ifade etti ve Survivor macerasının çok erken sona erdiğini üzülerek söyledi.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Hasan, Turabi, Hilmicem, Bozok, Sahra, Begüm, Özlem, Nadya

ÖZLEM ÇALIN KİMDİR?

16 Mart 1982 İstanbul doğumlu olan Özlem Çalın, Kocaeli Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO)'nda 'Antrenörlük' bülümü öğrencisidir. Özlem Çalın'ın hayatı adeta sporla özdeşleşmiştir. Tenis antrenörlüğü öğrenimi öncesinde uzun yıllar profesyonel olarak voleybol oynayan Özlem Çalın, en son Fenerbahçe'de voleybol oynarken sakatlandığı için voleybola veda etti ancak tamamen vazgeçemeyip voleybola ikinci ligde devam etti. Özlem Çalın, halen yüzme, hentbol ve atletizmle ilgileniyor. Özlem Çalın, 2007′de Panama'da yapılan Survivor Aslanlar - Kanaryalar yarışmasından Aslanlar takımında yer almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler