MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor kim elendi? Survivor'da elenen isim belirlendi : Sakatlıklar ve gözyaşları

Survivor'da kim elendi, sorusu nihayet yanıt buldu! Survivor'da elenen isim Volkan oldu. Gönüllüler takımında, son günlerde problemli ilişkiler yaşayan Volkan, Survivor adasından elenen yarışmacı oldu. Survivor son bölüme sakatlıklar ve gözyaşları damga vurdu.

Survivor'da kimin elendiği nihayet belli oldu. Survivor'da elenen isimin Volkan olduğu SMS oylamaları doğrultusunda belirlendi, Volkan'ın isimini Acun, konseyde duyurdu. Volkan, konsey esnasında eleneceğini hissetmiş olacak ki; elenen isim duyurulmadan önce sesi titrediği gözlemlendi. Zira eleme konuşmasını yaparken de cümleleri de tutuk kuruyordu.

Survivor elenen isim saat 00.20'de konseydeki toplantı esnasında duyuruldu. Volkan'ın ve İlhan Mansız'ın eleneceği tahmin ediliyordu ancak yarışmaya Volkan veda etti.

Survivor'da elenen isim, son dönemlerde tartışmalarıyla ön plandaydı

Survivor'da haftanın elenen yarışmacısı olan Volkan, son iki haftadır gündeme tartışmalarıyla geliyordu. Parkur oyunlarında , özellikle cumartesi günki ödül oyunlarında performansı oldukça dikkat çekiciydi ancak bu performansı elenmesine mani olamadı.

Survivor'dan elenecek olan isimin açıklandığı kritik bölümde sakatlıklar ve gözyaşları hakimdi. Önce İlhan Mansız sakatlandı, ardından Sabriye parkur esnasında ayağını burkarak yarışmalarda aksadı.

Survivor eleme gecesinde oyun formatında değişiklikler

Survivor'a veda edecek isimin belirlendiği kritik karardan önce iletişim ödülü için parkur koşuldu. Parkurlar esnasında bacağını sakatlayan İlhan Mansız, oyunu bırakmak zorunda kaldı ve alternatif isim olmadığı için, sunucu Bayrak kapma parkurunun gerçekleşmeyeceğini belirtti. O esnada puan durumu 5-5 eşitliğini koruyordu. Böylece bayrak kapmaca oyunu oynanmadan bir sonraki tura geçildi. İletişim ödüllerini ünlüler kazandı.

Survivor'da, ödül oyunlarında neler oldu?

Survivor'ın 18. haftasında elenecek ismin belli olacağı son gün öncesi yapılan beach parti, yemek ve dondurmalı tatlı ödüllerinden oluşan oyunu gönüllüler takımı birinci turda 6-4, ikinci turda 6-4 olarak 2-0 kazandı.

Pilav kavgası

Ödül oyunlarından önce Adem ile Sabriye arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Pilavdan başladılar, pilav tartışması kavgaya dönüştü. İki yarışmacı birbirilerine sert cümleler kurdu. Adem, Sabriye'ye oldukça ağır konuştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler