MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor Nadya'nın olay yaratan görüntüleri

Survivor Nadya'nın masaj görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Nadya Zagli görüntülerde bir televizyon programı için kameralar önünde önce masaj yaptırıyor ardından da gece için hazırlık yapmaya başlıyor.

Survivor Nadya'nın masaj yaptırırken çekilen görüntüleri sosyal medyada ilgi odağı oldu.Survivor All Star Gönüllüler takımında ekrana gelen ve başarılı bir yarışma çıkaran Yunan yarışmacı Nadya Zagli'nin bu görüntülerinin Yunanistan'da yayınlanan bir televizyon programı için kaydedildiği iddia ediliyor.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde Nadya Zagli , bir televizyon programı için kameralar önünde önce masaj yaptırıyor ardından da gece için hazırlık yapmaya başlıyor. Survivor yarışmasıyla tekrar dikkatleri üzerine çeken Nadya Zagli'nin bu eski görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Survivor da çok fazla tartışmalarla muhattap olmayan Nadya Zagli en son Survivor 33. bölümde Gönüllüler takımının adından çok sözettiren yarışmacısı Sahra Işık ile karşı karşıya gelmişti. Sahra Işık, Survivor All Star 33. bölümde yemek ödülünün kazanılmasında sonra fazla yemek yiyen Nadya Zagli'ye demediğini bırakmamıştı. Fazla yemek yediğini kabul etmeyen Nadya Zagli ise Sahra Işık'ın düşüncelerini değiştiremedi.

SURVİVOR NADYA ZAGİL KİMDİR?

Survivor Yunanistan ve Türkiye yarışmasında yarışan Nadya Zagli, Türk takımında yarışan Selim Sabah ile aşk yaşamaya başladı ancak bir süre sonra boşandı. 29 yaşında ve 1.66 cm boyunda olan Survivor All Star'ın Yunan güzeli Nadya Zagli yarışmada performansı ile göz dolduruyor. Zorlu parkurları büyük bir suratle bitirem Nadya Zagli, takım arkadaşlarına da birçok kez oyun kazandırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler