MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor Sahra gözyaşlarına hakim olamadı

Adada hırçın tavırlarıyla dikkat çeken Survivor Sahra, Survivor'ın son ödül oyununda gözyaşlarına boğuldu. Survivor Sahra, ödül oyununu kaybedince gözyaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

Survivor son bölümde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Zorlu parkurda mücadele eden yarışmacılar arasından Sahra Işık, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerindendi. Yarışmadan önce verdiği pozlarla dikkat çeken Sahra'yı çamurlar içinde görenler "O eski halinden eser yok şimdi." yorumunda bulundu. Survivor All Star'da son ödül oyununu kazanan ünlüler oldu. Survivor Sahra başarısız olunca yemek oyunu kaybedildi, Sahra'nın gözyaşları ve Turabi'nin tepkisiz kalışı şaşırttı.

Ödül oyununda Nadya oyunun sonunda top atacağını sandığı için girmediğini söyledi. Survivor Sahra ise ödül oyununu kaybedince: "Çok utanıyorum." diyerek hüngür hüngür ağladı. "Karınlarını doyuramadım özür dilerim bütün suç benim." diyen Sahra ortaya koyduğu kötü oyun için de çok üzüldü.

SURVİVOR SAHRA KİMDİR?

Survivor'daki performansı ile göz dolduran Sahra, 1992 doğumlu. Haliç Üniversitesi spor akademisi mezunu olan Sahra, aynı zamanda 2013 Miss Model Of Turkey üçüncüsü. Aynı yıl, Acun ılıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katıldı. 2014 yılında Malezya'da yapılan güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Sahra Işık, dereceye giremedi. Takım arkadaşı Berna ile sert bir tartışmaya girdi. Berna, Sahra'ya vurması nedeniyle diskalifiye oldu. Yine aynı dönemde yarıştığı Turabi ile başlarda fazlaca samimi oldu ve ondan desteğini esirgemedi. Sahra Işık, performansına rağmen Survivor yarışmasında finali göremedi ve elendi. Adadaki sert uslubü ile şimşekleri üzerine çeken Sahra, Survivıor All Star kadrosunda yer alarak ikinci kez adaya gitti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler