MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor şampiyonu Atakan ile Ezgi Avcı'dan aşk açıklaması

Survivor şampiyonu Atakan'ın geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City's alışveriş merkezinde adadan arkadaşı Ezgi Avcı ile sarmaş dolaş görüntülenmesi aşk haberlerini tekrar gündeme getirdi. Atakan ile Ezgi haberlere konu olan fotoğrafla ilgili ilk kez konuştu.

Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Ezgi Avcı ve Avatar Atakan sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak iddiaları yalanladı.
EZGİ YAZDI, ATAKAN ONAYLADI

Ezgi Avcı aşk haberleriyle ilgili 'Son çıkan haberi görüyorum da, artık kiminle konuşup kiminle konuşmayacağımı önceden haber mi vermem gerekiyor acaba ki yanlış taraflara çekilmesin? Ben dostumu da arkadaşımı da istediğim her zaman görebilir, istediğim yere gidebilirim, kim olduğu fark etmez. Bu haberin çıkması, sosyal medyada oluşan algıyı kuvvetlendirmek adına olmuş. Yazılmış olan yanlış ifadeleri de ayrıca kınıyorum, bu nasıl gerçekliği çarpıtmadır? Ayrıca, çok işlek olan bir AVM'de olduğumuza da tekrar dikkat çekerim. Artık bu malum konunun bu yanlış haberle bir son bulmasını ve kapanmasını ümit ediyorum' dedi.

Avatar Atakan ise 'Gereken açıklama Ezgi tarafından yapılmıştır. Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yârim kara topraktır. Sevgiler, saygılar…' dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler