MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölüm TV 8'de ekrana geldi

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları ekrana gelen Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerden bir isim adaya veda etti.

Türkiye'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Survivor, son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam etti. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim sürekli yükseliyor. Yarışmacıların sadece birbirleriyle değil, zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldığı Survivor'da ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele etti.

ÖDÜL OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Her hafta cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamı ekrana gelen Survivor'ın ödül oyununda, ödülün olta takımını olduğunu duyan oyuncular kıyasıya mücadeleye girişti. Survivor'da bu sezonun en heyecanlı oyunu yaşandı. Bu zorlu oyunun kazananı 10'a 9 farkla ünlüler oldu. Sahra'nın kazası ise oyuncuları oldukça üzdü. Birbiriyle bağlı şekilde yarışan Sahra ve Bozok parkura çok iyi başladı ve yarışmayı önde götürüyordu. Fakat parkurun sonlarına doğru korkunç bir kaza yaşandı. Bozok zamanlama hatası yapınca Sahra yüksek bir tahtanın üzerinden suya çakıldı. Sakatlanan Sahra'nın çığlıkları herkesi korkuttu.

SURVİVOR'DA NELER YAŞANDI?

Yayınlanan son bölümde ise ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık simgesini kazanmak için kıyasıya mücadele verdi Turabi ve Hakan'ın atışmaları da gittikçe alevlendi. Hakan yarış sırasında sakatlanarak takım arkadaşlarını korkuttu. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise adasına rahat bir şekilde döndü. O takım ünlüler oldu. Ünlüler, gönüllüleri 10'a 9 yenerek dokunulmazlık simgesini almaya hak kazandı. Gönüllüler ise ada konseyinde takım arkadaşlarından birinin adını yazmak zorunda kaldılar. Oylamada 5 kişi Duygu'yu , 3 kişi Taner'i, 1'er kişi Seda ve Özlem'i yazdı.

Bu oylama sonucunda Duygu, Survivor adasına veda edecek adaylardan biri oldu. Survivor All Star'da SMS oylaması sonrasında en çok oyu alan yarışmacı ikinci adayı çıkaracak. Bu iki aday arasında en az oyu alan kişi Survivor All Star'a veda edecek. Survivor All Star'da adaya veda edecek adaylardan biri Duygu. Diğer isim SMS oylaması sonucu belirlenecek ve bu 2 isimden biri adaya veda edecek.

Bu akşam ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek yarışmacılar ödülü kazanmak için neler yapacak? Kıbrıs'a direkt gidebilmek için sembol biriktirmek zorunda olan yarışmacılardan hangi iki yarışmacı sembolün sahibi olacak? Soruları bu akşamki Survivor All Star bölümünde yanıt bulacak.

Survivor All Star Ünlüler Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Fulya Keskin, Merve Oflaz ve Berna Canbeldek

Survivor All Star Gönüllüler Kadrosu

Hilmi Cem İntepe, Duygu Çetinkaya, Nadya Zagli, Hakan Hatipoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Begüm Yücetan, Taner Özdeş,Sahra Işık,Özlem Çalın,Seda Aktuğlu ve Turabi Çamkıran

Vitrin


En Çok Aranan Haberler