MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Survivor All Star'da kim elenecek?" sorusu yanıt buluyor

Survivor All Star son bölümü 19 Nisan Pazar akşamı yayınlandı. Gerilim ve kavganın eksik olmadığı Survivor All Star'da Anıl Tetik sonunda alçıdan kurtulurken Sahra'nın Turabi için yaptığı yorum şaşırttı.

Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Sahra Turabi için "pislik" sıfatını kullanırken, Turabi bir kez daha meydan okudu. Eleme heyecanının da yaşandığı Survivor All Star son bölümünde, eşit oy alan Hasan ve Bozok elemelere kaldı. Bireysel dokunulmazlığı elde eden isim ise Nadya oldu.

Gönüllüler ve ünlüler arasında yaşanan mücadelede zaman zaman sakatlıkların ve dikkatsizliklerin yaşandğı oluyor. Survivor All Star son bölümde dikkatsizliği nedeniyle büyük bir hata yapan isim ise Nadya oldu. Dokunulmazlık oyununda Berna ile yarışan Nadya, parkuru tamamladığını düşünerek bayrağı aldı. Nadya hatası nedeniyle yarışmayı kaybederken Berna büyük sevinç yaşadı.

Adada eline dikiş atılan Turabi ise dokunulmazlık oyununda herşeye rağmen yarışmak istediğini söyledi. Elim kopsa bile konseyde bir kez daha eleme endişesi yaşamak istemiyorum diye konuşan Turabi bilindik üslubuyla Ünlüler'e meydan okudu.

Turabi Ünlüler'e meydan okurken Sahra Turabi hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Turabi için "pislik" sıfatında bulunan Sahra şöyle konuştu;

"Bana göre adada ruhu pislik olan bir tek insan var o da Turabi! 360 derece dönüş gerçekleştirdi kendisi."

Survivor All Star'da da ünlüler ile gönüllüler bir kez daha karşı karşıya getiren olay ise elenecek isimlerin belirlenmesi aşamasında yaşandı. Nadya'nın bireysel dokunulmazlık kazandığı yarışmada, Gönüllüler'den eşit oylar alan Hasan ve Bozok elemelere kaldı.
Gönüllüler'in Ünlüler adasından gitmesini istediği isimler şöyle;

GÖNÜLLÜLER ADA KONSEYİNDE YAZILAN İSİMLER

Survivor TURABİ, "HASAN" yazdı,
Survivor HİLMİ CEM, "HASAN" yazdı,
Survivor HASAN, "BOZOK" yazdı
Survivor BOZOK, "HASAN" yazdı,
Survivor NADYA, "HASAN" yazdı
Survivor BEGÜM, "BOZOK" yazdı,
Survivor SAHRA, "BOZOK" yazdı,
Survivor ÖZLEM, "BOZOK" yazdı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler