MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölümde ödül mücadelesi nefes kesti

Yayınlandığı her sezon büyük ilgi gören Survivor All Star son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Gerilimin gittikçe arttığı Survivor All Star'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için mücadele verdi. Öte yandan ünlülerde ipler kopma noktasına geldi.

Başladığı tarihten bu yana izlenme rekorları kıran Survivor All Star, son bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim sürekli yükseldi. Bu heyecanlı yarışmada iki takım arasındaki çekişme gittikçe arttı. Diğer yandan ada şartlarına alışmak zorunda olan Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için yarıştı.

Bu bölümde ünlüler arasındaki zıtlaşma iyiden iyiye arttı. 5 kişi tarafından gitmesi yönünde oy kullanılan Merve Oflaz, bu bölümdeki oyunda tüm enerjisini oyuna yansıttı İki gruba ayrılan ünlüler takımında sürpriz gelişmeler yaşandı.

Öte yandan dokunulmazlık simgesini alarak bir nebze olsun rahatlayan gönüllülerde de sular durulmadı. Sahra-Turabi çekişmesi son hızıyla devam etti. Ayrıca Turabi ile Hakan Hatipoğlu arasında yaşanan gerginlik geceye damgasını vururken, gerginliğin büyümesini Acun Ilıcalı önledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Ünlüler takımı da gönüllüler takımı da bu yarışı kazanmak için her şeyi yaptı. Adalarından bir kişi daha kaybetmek istemeyen yarışmacıları zorlu bir mücadele bekledi. Dokunulmazlık ödülü bu hafta da gönüllülerin oldu. Gönüllüler 10-6 yeniliyorken bir anda yükselişe geçtiler ve 9-9 oldular. Daha sonra en iyi iki kız ve iki erkek yarıştı. Heyecanlı mücadelede kazanan taraf gönüllüler oldu.

Daha sonra ünlüler kendi aralarında dokunulmazlık mücadelesi verdi. Bu hafta adı yazılamayacak isim Ahmet Dursun oldu. Konseyde ünlüler gitmesi yönünde ilk ismi belirledi. O kişi 5 oyla Merve Oflaz oldu. Diğer ismi de SMS sonuçları sonucu en çok oyu alan isim çıkaracak ve en düşük oy olan yarışmacı Survivor adasına veda edecek.

Survivor All Star Ünlüler Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz ve Berna Canbeldek

Survivor All Star Gönüllüler Kadrosu

Hilmi Cem İntepe, Nadya Zagli, Hakan Hatipoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Begüm Yücetan, Taner Özdeş,Sahra Işık,Özlem Çalın,Seda Aktuğlu ve Turabi Çamkıran

Vitrin


En Çok Aranan Haberler