MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor yeni bölümde ödül oyunu heyecanı

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor All Star 35. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Survivor son bölümüne ödül oyununu yanı sıra Bozok'un ihanet iddiası ile yaptığı yorumlar damga vurdu

Ekranların tartışma yaratan yarışma programı Survivor All Star son bölümü ile yine çok konuşturdu. Hem Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki hem de takımların kendi arasındaki rekabet Survivor son bölümde de yoğun şekilde hissedildi. Ada konseyinde ismi yazılan Bozok elenme korkusu ile sert açıklamalarda bulundu. Survivor'ın en çok konuşulan ismi Turabi ise ortalığı daha fazla kızıştıracak sözler sarfetti. Survivor All Star 35. bölümü 20 Nisan Pazartesi akşamı yayınlandı.

SURVİVOR 35. BÖLÜM ÖZETİ

Survivor 35. bölümde ada konseyinde ismi yazılan Bozok "ihanet" iddiası ile tartışma yarattı. Bozok Gören: "Bu ihanet, en çok oyun kazanan benim. " Turabi ise: "Hasan baba uyuyan devi uyandırdı. Mayınlarda sessizdi ta ki üzerine basana kadar." sözleriyle tartışmayı kızıştırdı.

Survivor All Star'da cumartesi oynаnan ödül oyununu Gönüllüler, pazar oynana Dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımı kazandı. Gönüllülеr takımı pazar akşamı аda konseyinde gerçekleşen oylamada, bir takım аrkadaşlarının adını elenme adаyı olarak belirlemek üzere oy kullandı. Ancak sandıktan Hasan Yalnızoğlu ve Bozоk'a 4'er оy çıktı ve bu iki isim elenme adayı olarak belirlenmiş oldu.

Survivor All Star 35. bölümde Gönüllüler adasında Bozok ile Hasan'ın SMS oylamasına kalmasının ardından hem Bozok hem de Hasan gergin bir şekilde ada da yaşamaya devam ediyor. Özellikle Bozok'un eleme korkusu Survivor 35. bölümünde yoğun olarak hissedildi. Dolayısıyla Bozok, diğer grupla olan tartışmasını arttırmaya başladı.

Ada konseyinde yaşanan ve Begüm'ün Bozok hakkında söylediği şeyler ise herkesi çok şaşırttı. Ondan önce de Sahra'nın adeta Bozok'a karşı içindeki her şeyi dökmesi Bozok'un artık diğer gruptan olduğunu itiraf etmesine yol açtı. Acun Ilıcalı ise ada konseyindeki tartışmaya müdahale ederek tartışmanın büyümesini engelledi. Bugün ödül oyununda hem Ünlüler hem de Gönüllüler ödülü gördükten sonra adeta çılgına döndü. Acun Ilıcalı'nın da ödül oyununu onların yanında test etmesi yarışmacıları çılgına döndürdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler