MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölümde nefesler kesildi

Tv 8 ekranlarının sevilen programı Survivor son bölümü ile yine yarışma fenomenlerini ekrana kilitledi. Survivor 38. bölümde yarışmalarda kıyasıya mücadele yaşanırken, adalarda yaşanan gerginlik ise artarak devam etti.

Ekranların tartışma yaratan yarışma programı Survivor 38. bölümü ile yine çok konuşturacak sahnelere imza attı. Hem Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki hem de takımların kendi arasındaki rekabet Survivor son bölümde de yoğun şekilde hissedildi. İki adada gerilimin had safhaya çıktığı 38. bölümde yarışmacılar ödüle sahip olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Survivot All Star son bölümü 24 Nisan cuma akşamı saat 20.00'de Tv 8'de ekrana geldi.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Her hafta olduğu gibi yine biribirinden heyecanlı yarışmaların yaşanacağı Survivor'da bu hafta ödül oyununun kazananı merak ediliyordu. Ekranların en çok reyting alan yarışma programlarından olan Survivor All Star bu hafta heyecan dolu bir ödül oyununu geride bıraktı. Kıran kırana bir mücadele sonucunda son oyunu alan Gönüllüler takımı ödülü kazandı. Duş ödülü ve öğle yemeği ödülünü kazanan Gönüller takımı birleşme partisi öncesi moral depoladı.

Ada şartlarıyla mücadele eden grupların moral bulmasını sağlayan ödül oyununu kazanan ekip rahat nefes alırken, kaybeden tarafta ise gerginlik had safhaya çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler