MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor 2016'da tüm hızıyla devam ederken adaya bakalım bu hafta ünlüler takımından kim veda edecek?

Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. TV 8 ekranlarında olan fenomen yarışma programı reytingleri altüst etti. Survivor son bölümde neler yaşandı, bu hafta kim elenecek soruları çok merak ediliyor. Survivor'da adaların birleşmesiyle birlikte eleme sistemi de değişti. Artık SMS birinciliği ile gelen yarışmacının isim söyleme hakkı yok. Survivor elemesi de 2 haftada bir yapılacak. Survivor son bölümde ise eleme ödül oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımı ünlüler takımını mağlup ederek hem iletişim ödülünü kazandı hemde 4 yumurta ve 2 patatesin sahibi oldu.

Survivor kim elenecek 8 Mayıs ada konseyi

Survivor ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince birbirlerine girdiler. Adada Atakan , Nagihan Karadere adının yazılması için Yattara ile pazarlık yapmak istedi. Ancak Yattara bireysel hareket edeceğini belirterek bu kapıyı kapattı.

Survivor ada konseyinde Avatar Atakan'ın korktuğu oldu. Haftalardır Ezgi elenir kabusu yaşayan Atakan ada konseyinde kaçınılmaz sonla yüzleşti. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Yunus Günçe beklendiği gibi Ezgi Avcı adını yazarak onu eleme potasına soktular. En çok merak edilen Yattara'nın kime oy vereceğiydi. Yattara Ezgi Avcı adını vererek 4 oyla onu potaya itenlerden oldu. Yattara bugüne kadar hep 'zayıf' gördüğü isimleri eleme adayı yaptı. Atakan'ın propagandasına rağmen bu kez de kuralını bozmadı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler