MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'da SMS birincisi belli oldu

10 senenin en iyilerinin toplandığı Survivor All Star yeni bölümde adadan elenecek isim belli oluyor. Survivor All Star'da Serenay SMS birincisi oldu ve Pascal Nouma'nın ismini söyledi. Dokunulmazlık oyunu sahibi Merve ise Doğukan'ın adını verdi.

Başladığı tarihten bu yana izlenme rekorları kıran Survivor All Star, yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim adaların da birleşmesiyle sürekli yükseliyor. Survivor All Star'da bu akşam yarışmacıları büyük bir yarış bekliyor. Yarışmacılar Kıbrıs'a gitme yolunda önemli bir adım olan sembol oyunu için kıyasıya mücadele edecek.

Survivor'da daha sonra ise ada konseyi gerçekleştirilecek. Geçen bölümlerde Ünlüler ve Gönüllüler adası birleşmiş daha sonra ise dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Dokunulmazlık simgesini kaybeden Ünlüler, kendi aralarında dokunulmazlık oyununu oynadı ve kazanan Merve oldu. Daha sonra ada konseyi toplandı, Ünlüler takımından birini elemek üzere bir isim yazdı. Son günlerde sık sık tartışan Hakan Hatipoğlu ile Pascal Nouma'nın gerginliği ada konseyine de yansıdı. Konseyde ismi en fazla çıkan kişi Hakan oldu.

DOKUNULMAZLIK MERVE'NİN

Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor All Star yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın yeni kurallara göre için sms oylamasına çıkacak bir kişiyi belirleyecek. Peki Survivor All Star yeni bölümde sms birincisi kim olacak? Sms birincisinin söyleyeceği isimle birlikte 2 ya da 3 kişi bu hafta risk altında olacak. Survivor'a Hakan mı yoksa başkası mı veda edecek? Merve elenmesi yönünde kimin ismini verecek? Soruları bu akşam belli olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler