MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da yarışmacının bikinisi düştü

Ülkemizde çok ses getiren Survivor, başka pek çok ülkede de ekrana geliyor. Olaylı bir bölümün eksik olmadığı Survivor formatındaki yarışma programlarında, sık sık ilginç görüntüler ortaya çıkıyor.

ŞAŞIRTAN SURVİVOR GÖRÜNTÜLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Türkiye'de reyting rekorları kıran, Gönüllüler ve Ünlüler'in mücadelesini ekrana taşıyan Survivor, dünya üzerinde başka ülkelerde de çekilip ekrana geliyor. Ülkemizde'de pek çok kez olaylı sahnelere imza atan Survivor'un yabancı ülkelerdeki formatında da ilginç görüntüler sık sık gündeme geliyor. Benzer formattaki programdaki yarışmacılar, yerleşim yerinlerinde uzak, yaşam koşullarının zor olduğu bir bölgede para ödülü ve diğer ödüller için büyük bir mücadelenin içine girip rekabet halinde oluyorlar. Büyük rekabetin olduğu Survivor'da ilginç görüntüler de kaçınılmaz oluyor.

Almanya'da ekrana gelen yarışmada Ünlüler'in bulunduğu kampta, ortaya çıkan sahneler seyircileri şok etmişti. Ünlüler Survivor yarışmasını yabancı versiyonunda, yarışmacı kadınlardan biri çamur dolu fıçı ile mücadelesi sırasında, bikinisini düşürdü. Görenleri şaşırtan Survivor görüntüleri, sosyal paylaşım sitelerinde de en çok izlenenler ve tıklananlar arasına girerek, rekora imza attı.

SURVİVOR'DA DUBLÖR KULLANDILAR

Daha önce İspanya'da ekrana gelen Survivor'da da duyanları şok eden bir olay gündeme gelmişti. Yarışmanın tehlikeli sahnelerinde dublör kullandıldığı ortaya çıkmıştı. İspanya'da çekilen görüntülerde 16 ünlü yarışmacının riskli yarışmalarda sakatlanmaması adına yerli halktan kişilerle anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler