MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da yeni bir aşk söylentisi

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı'ndaki yakınlaşma sosyal medyada çok konuşuldu. Begüm ve Hilmicem'in yakınlaşması sosyal medyaya damga vurdu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da Gönüllüler Takımı'ndaki br yakınlaşma sosyal medyada çok konuşuldu. Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı'nın iki gruba ayrılmasında sonra taraflar arasında yakınlaşma olmamıştı. Turabi ve Hilmicem'in başını çektiği grup diğer gruptan Begüm'e artık daha yakın davranmaya başladı.

Özellikle Hilmicem'in son zamanlarda Begüm'le özel zaman geçirmesi, yarışlarda bireysel olarak onu kutlaması izleyicilerin yeni bir aşk mı doğuyor yorumlarına neden oldu. Hilmicem ile Begüm Survivor'ın yayınlanan son bölümünde, sahilde yan yana oturması ve keyifli bir zaman geçirip, özeleştiride bulunmaları bu iddiaları güçlendirdi. Survivor'da Hilmicem ile Begüm'ü birbirine çok yakıştıran hayranları iki isme destek mesajları atıyor.

SURVİVOR HİLMİCEM KİMDİR?

19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler