MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Yılmaz Morgül'e özel durum

Sanatçı Onur Akay, Survivor'ın en çok dikkat çeken ismi Yılmaz Morgül ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Akay, Yılmaz Morgül'e özel izin verildiğini yazdı.

Her sezon farklı söylentilerle magazin sayfalarını süsleyen Survivor, 2016'ya da hızlı başladı. 7 Şubat Pazartesi akşamı başlayan programın yeni sezonuyla ilgili ilk iddia da gecikmedi. Bu iddia Survivor 2016'ının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül ile ilgiliydi. Genellikle ünlü isimlerin vefat haberlerini sosyal medyadan duyurmasıyla bilinen Onur Akay bu kez Survivor yeni sezonu yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da Trend Topic (TT) olan meslektaşı Yılmaz Morgül için paylaşımda bulundu. Akay, Yılmaz Morgül'ün özel bir durumu olduğunu, bu sebeple Acun Ilıcalı'nın ünlü sanatçıya özel izin verdiğini belirtti. Onur Akay, kişisel sosyal medya hesabından "Yılmaz Morgül yaşadığı hastalıktan dolayı özel kremlerini götürmüş ve kendisine sakal traşı için özel izin verilmiş. Sakallı göremeyeceğiz." yazdı.

YILMAZ MORGÜL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivor yeni sezonunda sık sık arkadaşlarının motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan Yılmaz Morgül, Survivor 2. bölümünde duygusal anlar yaşadı. Yedi kardeş olduklarını, annesinin kendisini yetiştirdiğini ve babasını küçük yaşta kaybettiğini ifade eden Yılmaz Morgül, özellikle babasıyla ilgili sadece 4-5 hatırası olduğunu söylerken oldukça duygulandı. Kimsenin hakkını yedirmeyeceğini söyleyen Yılmaz Morgül, annesinin onu nasıl zorluklarla yetiştirdiğini anlattı. İşte Yılmaz Morgül'ün ekran başındakilere duygusal anlar yaşatan o sözleri!

"Benim annem 40 yıl kundura fabrikasında, ayakkabıları yapıştırma bölümünde çalıştı. O 40 yılın sonunda emekli olduğunda, anneme alzheimer teşhisi konuldu. Ama yine annem ben böyle bir yerde çalıştımda buranın cefasını ne bileyim yani her türlü hastalık oradan gelmesine rağmen diyor ki benim ekmeğim, ben 7 tane çocuğumu bu fabrikanın ekmeğiyle büyüttüm. Namusumla şerefimle. Şimdi gelelim buraya. Ben de Fatma Morgül'ün oğluyum. Babasını 6 yaşında kaybetmiş bir bireyim. 4-5 tane babamla ilgili hatıram var. Yani beni annem yetiştirdi. Ben annemin ahlakıyla büyüdüm. Sevdiğimi çok severim. Hiç kimsenin hakkını yedirmem, ezdirmem" dedi.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yedi çocuklu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yılmaz Morgül, 1964 doğumludur. Babaannesinin ud çalıp söylemesi ve babası İbrahim Bey'in usta bir tulum müzisyeni olması nedeniyle müzikle içice büyüyen Yılmaz Morgül, küçük yaşta babasını kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda pek çok alanda çalışan sanatçı, ilk sahne deneyimini 1988 Adana'da Divan Otel'inde assolist olarak yaşadı. "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında çıkardı. 1996 yılında çıkardığı ikinci albümünde Orhan Gencebay'ın "Dertler Benim Olsun", Cengizhan Altuntaş ve Mehmet Ilgın'ın "Ağlama Değmez Hayat"ını kendi tarzıyla yeniden seslendirdi. Zeki Müren'in unutulmaz filmlerinden biri olan "Bahçevan"ın aynı isimli şarkısını yeniden okudu."Elveda İstanbul" şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı haline gelen Yılmaz Morgül, 1997 yılında 32 ülkenin katıldığı Güney Pasifik Şarkı Yarışmasına "Uluslararası star"konumuyla katılıp "En İyi Yorumcu" ödülü aldı. Olay TV'de "Yılmaz Morgül Şov" isimli bir program yapan sanatçı, beş yıl gibi uzun bir aradan sonra müzik dünyasına iddialı bir şekilde giriş yaparak maxi single çalışması ''Yalnızlık Makamı'' Esen Müzik etiketiyle 17 Mart 2015 tarihinde tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda yerini aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler