MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar 1. bölümde gerilim yükseldi

Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar ilk bölümüyle ekranlara "merhaba" dedi. Beş yakın arkadaşın hikayesi Tatlı Küçük Yalancılar 1. bölümde gerilim had safhaya ulaştı.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR TÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Farklı konusuyla dikkat çekmesi beklenen Tatlı Küçük Yalancılar ilk bölümü bomba gibi sahneleriyle ekranlara damga vurdu, izleyicilerini şaşırttı. Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar, beş yakın arkadaştan birinin kaybolması sonucunda gelişenler olayları, hayatı bir anda değişen gençlerin aile bağları ve dostluklarını anlatıyor. İşte, 6 Haziran Pazartesi saat 20.30'da ekrana gelen Tatlı Küçük Yalancılar 1. bölümünden detaylar!

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 1. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Küçük Yalancılar ilk bölümünde; aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etti. Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya'nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başladılar. Sadece Açelya'nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecekti. Tatlı Küçük Yalancılar 1. bölümünde ard arda gelen bu mesajlar, kızların Açelya'yla ilgili hem daha çok meraklanmalarına hem de arkadaşlarının bulunacağına dair umutlarının artmasına sebep oldu. Oysa olaylar hiç akıllarına gelmeyen bir yönde gelişecekti.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR KONUSU

Tatlı Küçük Yalancılar; 5 yakın arkadaştan birinin aralarından kaybolmasıyla değişen hayatlarını ve bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulmalarını anlatan gençlik dizisidir. Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi, Warner Bros'un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler