MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölüm sonunda şok sürpriz

Star ekranlarının gerilim dozu yüksek dizisi Tatlı Küçük Yalancılar son bölümü 27 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana geldi. Nefes kesen sahnelerin arka arkaya geldiği Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölümde Toprak ve Selin'i kötü bir sürpriz bekliyordu.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarına ilk üç bölümüyle damga vuran Tatlı Küçük Yalancılar son bölümü de izleyicilerini ekrana başına kilitledi. Beş yakın arkadaştan birinin ölümüyle gelişen olayları ve bu ölüm sonrası yaşamı kabusa dönen gençlerin hayatını anlatan Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölümünde; Dört arkadaş, Açelya'nın kaybolduğu geceyle ve gizli sevgilisiyle ilgili sırları aydınlatmak için, Selin'in bulduğu ipucunu takip ederek yeni bir araştırmaya soyundu. Gecenin sonunda, hem kızları, hem de Toprak'ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilаn Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Büşra Develi başrollerini paylaştığı Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölümü 27 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.30'da Star Tv'de yayınlandı.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölümünde; Selin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Toprak'tan, Açelya'nın kaybolduğu geceye dair yeni detaylar öğrendi. Toprak'ın anlattıkları gerçek midir yoksa yalan mı? Selin bu soruya, yüreğinden geçen cevabı verdi ve Toprak'a inanmayı seçti. Ancak verdiği karar, kendisini de tehlikeye atmasına sebep olacaktı.Toprak'ın aleyhinde ortaya çıkan delil ve kayıplara karışmış olması, Eren'i de harekete geçirdi. A.'nın ördüğü ağ giderek daha ciddi bir boyut kazanmıştı. Eren, Toprak'ı bulmaya çalışırken, A'dan aldığı mesajla, öğrenmek istemeyeceği bir sırrın ortağı haline geldi. Kendisini sevimsiz bir ikilemin içinde buldu. Şimdi sadece Aslı'yla ilişkisi değil, okuldaki görevi de tehlikedeydi. Birilerini korumak ve işlerin daha kötü bir hal almasını engellemek için, kendini zor duruma düşürmek ve yine Aslı'yı üzmek zorundaydı.Tatlı Küçük Yalancılar 4. bölümünde Selin ise her yerde aranan Toprak'ı, ailesine ait yazlık evde saklarken, paylaştıkları sır ikisini birbirine yakınlaştı. Selin, Toprak'ın masumiyetini ispatlamak istemektedir ve bu konuda tek başına hareket etmek zorundaydı. Toprak'ın o geceyle ilgili hatırladığı bir ayrıntı, belki kurtuluşunu da getirecekti. Selin, o ayrıntıda bulduğu umudun peşine düştü ve bir ipucuna ulaştı. Tatlı Küçük Yalancılar son bölümüne damga vuran bir diğer sahne ise Açelya'nın portresinin parçalanması olacaktı, bu olay okulda büyük yankı buldu. Bunu kimin yaptığı soru işaretiydi ve cevap, kimsenin ummadığı birinde saklıydı.

KÖTÜ SÜRPRİZ

Asuman giderek artan maddi sıkıntılarını Hande'ye belli etmemeye çalışsa da Hande durumun farkındadır. İşten avans alabileceğini ummaktadır. Ancak iş yerinde onu bekleyen kötü sürpriz, planlarını alt üst eder. Aradığı çözüm, başının tatlı belası Barış'tan gelir.Hande, Ebru ve Aslı, telefonlarına çıkmayan, bir süredir haber alamadıkları Selin'i merak ederken A'dan gelen mesaj iyice kafalarını karıştırır. Selin'in onlardan ne sakladığını öğrenmek için A'nın yönlendirmesiyle yazlık eve giderler. Orada, sadece Selin'in değil Ebru'nun da sakladığı gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.Dört arkadaş, Açelya'nın kaybolduğu geceyle ve gizli sevgilisiyle ilgili sırları aydınlatmak için, Selin'in bulduğu ipucunu takip ederek yeni bir araştırmaya soyunurlar. Gecenin sonunda, hem kızları, hem de Toprak'ı kötü bir sürpriz beklemektedir.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR KONUSU

Tatlı Küçük Yalancılar; 5 yakın arkadaştan birinin aralarından kaybolmasıyla değişen hayatlarını ve bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulmalarını anlatan gençlik dizisidir. Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi, Warner Bros'un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler