MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar 8. bölümde Toprak'ı yıkan gerçek

Sevilen gençlik dizisi Tatlı Küçük Yalancılar yayınlanan son bölümüyle yine nefesleri kesti. Gerilim dozu yüksek dizi Küçük Yalancılar 8. bölümünde; Toprak, kız kardeşinin kör kalmasına, kendisinin de hapse girmesinde Selin'in de parmağı olduğunu öğrendi.

Sevilen gençlik dizisi Tatlı Küçük Yalancılar 8. bölümü yine bomba sahneleri, sürpriz gelişmeleriyle izleyicileriyle buluştu. İçlerinden birinin ortadan kaybolmasıyla hayatı değişen 5 kızın yaşamını ele alan dizinin bu bölümünde pişmanlıklar ortaya çıktı ve aflar dilendi. Toprak, kız kardeşinin kör kalmasına, kendisinin de hapse girmesine sebep olan olayda Selin'in de parmağı olduğunu öğrendi, Toprak'ı kaybeden Selin, Tatlı Küçük Yalancılar 8. bölümü boyunca, bir çıkar yol bulmaya çalıştı. Aslı'nın kötü bir sürprizle karşılaştığı, Hande'nin ise Barış ile arasını bozduğuTatlı Küçük Yalancılar son bölümüyle 24 Ağustos Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarına geldi.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 8. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Küçük Yalancılar son bölümünde; Selin'in kısa süren mutluluğu tek bir mesajla kabusa dönüşmüştü. Toprak, kız kardeşinin kör kalmasına, kendisinin de hapse girmesine sebep olan olayda Selin'in de parmağı olduğunu öğrenmiş ve yıkılmıştı. Selin, Toprak'ı kaybetmenin acısıyla soluğu Hande'nin yanında aldı.Hande iseTatlı Küçük Yalancılar 8. bölümünde arkadaşına yaptığı kötülüğün vicdan azabıyla kıvranmaktaydı. Üstüne üstlük Barış'ın da kalbini kırmış, annesini korumak amacıyla, hayatını içinden çıkılmaz bir karmaşaya sürüklemişti. Birkaç cephede birden mücadele vererek kendini affettirmeye, yaptıklarını düzeltmeye çalıştı. Ancak A'nın bozduklarını düzeltmek o kadar da kolay değildir.Aslı ve Eren arasındaki ilişkiye tanık olan Müge ise sürprizlerle doluTatlı Küçük Yalancılar son bölümünde isim vermeden herkese Eren'in bir öğrencisiyle ilişkisi olduğundan bahsetmeye başladı. Hande, çok geç olmadan, Müge'nin çektiği fotoğrafı başkalarına göstermesine engel olmaya çalışırken, Eren'i görme umuduyla derse giren Aslı'yı ise kötü bir sürpriz beklemekteydi. Toprak'a gelen ses kaydından haberdar olan Janset, beklenmedik bir ismin yardımıyla mesaja ulaştı. Böylelikle eline her şeyi açığa çıkaracak bir delil eline geçti ve nihayetinde soluğu karakolda aldı. Janset'in yarattığı tehlike, kalbi kırık iki adamın güçlerini birleştirmelerine sebep oldu.Selin, A'dan gelen mesajla, Janset olayının gölgesinden kurtulmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladı. Bu kez, yaptığı yanlışı düzeltmek için bir şansı olabileceğini düşünmekteydi. Ancak kurtarıcı olarak gittiği yerde, kendisini bir tuzağın beklediğinden habersizdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler