MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar son bölümde nefes kesen sahne

Gerilim dozu yüksek Star Tv dizisi Tatlı Küçük Yalancılar son bölümü yine nefesleri kesti. 9. bölümüyle izleyicileriyle buluşan Tatlı Küçük Yalancılar 'da Barış, ölümle karşı karşıya geldi. İşte, sürprizlerle dolu Tatlı Küçük Yalancılar 9. bölümünde yaşananlar!

Star Tv'nin gerilim dozu yüksek dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın ekrana gelen son bölümünde gerilim had safhadaydı. Yaz sezonunda başlayan ve pazartesi günleri yayınlanan dizi istenilen reytinglere ulaşamayınca, yayın akışında değişikliğe gidildi. Beş yakın arkadaştan birinin kaybolmasıyla hayatı değişen 4 genç kızın yaşamını ele Tatlı Küçük Yalancılar, bu akşamdan itibaren Cumartesi akşamları yayınlanmaya başladı. Dizinin yönetmeni Cem Karcı, yayın değişikliğinin haberini Twitterdaki hesabından duyurdu. Tatlı Küçük Yalancılar 9. bölümüyle 5 Eylül Cumartesi akşamı ekrana geldi.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 9. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin son bölümünde izleyiciler, süpriz sahnelerle karşı karşıya kaldı. Barış'ın yaralı bir halde ortadan kaybolmasıyla birlikte Hande için kabus dolu saatler başlamış oldu. Onu tekrar görmek istiyorsa, kendisinden istenenleri eksiksiz yerine getirmek zorundaydı. İlk görevi, evlerinin salonundaki suç izlerinden kurtulmak olmalıydı. Toprak ise Tatlı Küçük Yalancılar 9. bölümünde uzun zamandır Janset tarafından kandırılıyor olmanın şoku içindeydi. Janset ise yaptıklarının gerekçelerini anlatarak Toprak'ı ikna edecekti. Toprak, ilk kez olaylara onun gözünden bakmaya çalışacak, Janset'in daha önce kimseyle paylaşmadığı bir takım gerçekler kafasını karıştıracaktı.

BARIŞ ÖLÜMLE YÜZYÜZE

Barış'ı arama çalışmalarına dahil olan Eren, daha önce de telefonda konuştuğu ve yardım aldığı kişiyle bu defa yüz yüze buluşurken, kızlara A.'dan ikinci talimat geldi. A.'nın Barış'a karşılık istediği şey, ne yazık ki artık sahip olmadıkları bir şeydi. Barış'ı sağ salim görmek istiyorlarsa, onu bulmalı ve söylenen yere bırakmalıydılar. A.'nın fidye talebi, dört kızı önce Cesur'a sonra da Selin'in ailesine yönlendirdi. Tatlı Küçük Yalancılar son bölümünde Selin arkadaşlarıyla beraber, kaybettiği şeyi bulma umuduyla eve geldiğinde, kötü bir sürprizle karşılaştı. Ilgaz ve Melisa geri dönmüştü ve ailede bomba etkisi yaratacak bir haberleri vardı. Toprak ile Janset, Janset'in geçmişe dair hatırladığı bir anının peşine düştü bir akıl hastanesine gittiler. Janset'e göre A.'ya ulaşmanın yolu bu akıl hastanesinden geçmekteydi. Burada yaptıkları araştırma sonucu hiç beklemedikleri bir isme ulaşacaklardı. Kızlar, A.'nın isteğini yerine getirmeye çalışırken Güven engeline takıldılar. Güven'in kurduğu pusu, işlerin daha da karışmasına, A.'nın sinirlenmesine sebep oldu, Barış için tüm umutlarını kaybettirecekti. Saatler boyu, birkaç koldan Barış'ı arayan herkesin çabası boşa gidiyor gibiydi. A. zannettiklerinden çok daha farklı bir oyun oynamaktaydı sanki. Sonunun iyi bitmesini planlamadığı bir oyun.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler