MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin reyting düşüklüğü kriz çıkardı

Star ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde kriz yaşandı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin reytinglerinin henüz istenilen oranlarda olmaması sebebiyle senaryonun sık sık değişmesi, dizinin senaristini çileden çıkardı.

Little Liars'ın yerli uyarlaması "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde şu sıralar reytinglerden dolayı kriz yaşanıyor. Başrollerini Şükrü Özyıldız, Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç yıldızların genç isimlerin paylaştığı, ciddi bütçeler ayrılan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin reytinglerinin henüz istenilen oranlarda olmaması, bu nedenle Yönetmen Cem Karcı'nın çok uzun saatler çekim yapması, dizinin maliyetini daha da arttırdı. Ayrılan bütçeye kıyasla dizinin 1,5 milyon TL zarar yapması, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin senaryosunda sık sık değişiklik yapılmasına sebep oldu. Senaryoda sık sık değişiklik yapılması, Senarist Elif Usman'ı çileden çıkardı. Elif Usman, sosyal medya üzerinden yaşadığı sıkıntıyı 24 saatte 60 sayfa senaryo yazabilen senarist, sanırım sadece Türkiye'de yetişiyordur!" sözleriyle dile getirirken, tepkisini ortaya koymuş oldu.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR KONUSU

Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi, Warner Bros'un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler